free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Arany és szatén a menő Cannes-ban

Borsa         Címkék: arany, cannes, divat, fesztivál, szatén 0 hozzászólás

A Cannes-i Fesztivál a legjobb alkalom, hogy sztárok és tervezők begőzöljenek és a közös cél - megjelenésünkkel a legfeltűnőbbnek bizonyulni - jegyében együttműködjenek. Vörös szőnyeg-körkép.

A különböző filmfesztiválok nagyszerű alkalmat nyújtanak a sztároknak arra, hogy villogjanak a piros szőnyegen, a divattervezőknek pedig arra, hogy ugyanezt tegyék ruhakreációikkal. Ez a lehető legtökéletesebb árukapcsolás: a sztárok a megfelelő, egyedi ruhát keresik, a tervezők pedig azt, hogy melyik sztár méltó arra, hogy az ő ruhájukban vonuljon be esetleg a filmtörténetbe. Mi pedig eldönthetjük, hogy - szerintünk - jól döntöttek-e.

Táskák csak kiválasztottaknak

Filmsztárok stílusábanAz, hogy ki milyen ruhát vesz fel, akkor is hangsúlyos, ha nem kerül végül díj a kezébe. A Cannes-i Filmfesztivál már elkezdődött, a ruhák mellett pedig az egyéb kiegészítők legalább ennyire figyelmünk kereszttűzébe kerültek. Ez leginkább az idei díjátadó művészeti vezetőjének, Daniel Swarovskinak köszönhető, aki külön erre az alkalomra tervezte meg "Vörös szőnyeg" - táskakollekcióját. A 30, 40 és 50-es évek mozisztárjai ihlette táskákat a Swarovski-ház legszebb kristályai borítják. A kollekció darabjai viszont nem kerülhetnek akárki kezébe. Így a Marilyn-táskákat csak és kizárólag a Cannes-i Filmfesztivál díjaira és az Oscar-díjra jelölt színésznők viselhetik. Gretája, Marlenéje vagy Ritája - legalább is róluk elnevezett táskája - is csak a sztároknak lehet, bár ezekhez már nem szükséges a jelölt titulus. Mi viszont csak a "Vörös szőnyeg" - kollekció Audrey és Kim darabjaira áhítozhatunk. Bár ez utóbbiakat is csak igen kis számban készítették el, és áruk garantálja, hogy ne futkározhasson velük akárki. Erős a gyanúnk, hogy nem fogunk ennyi pénzt áldozni egy táskára (hiszen áruk 150 és 600 ezer forint között mozog), de mi egy Audrey-val is tökéletesen beérnénk.Cipőt a táskákhozNe gondoljuk, hogy ezzel véget ért a Cannes-ban uralkodó divatőrület: a táskák és a külön erre az alkalomra szánt ruhakollekciók mellett elkészült a "Vörös-szőnyeg" cipőkollekció is. Sergio Rossi tett róla, hogy sikkes olasz cipőkben vonuljanak a szőnyegen a sztárok. A tökéletes összhang eléréséért pedig még arra is figyelt, hogy az aranyszínű bőr és szatén lábbelik némelyikét Swarovski kristályokkal díszítsék. Andie McDowell már be is szerzett egy párat. Mi pedig már azon sem lepődnénk meg, ha még a díjakon is kis kristályok csillognának, csak hogy ne rontsák el a kissé mesterkélt, de mindenképpen hatásos összképet.(forrás: www.glamourparis.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés