free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legjobb barnító krém

Borsa         Címkék: ápolás, barnító, krém, lista, test 2 hozzászólás

Tudjuk, hogy süt a nap, meleg van, barnulhatunk a strandon, de mivel ez nem mindenkinek jön be - ám ők is előnyösebben mutatnak barnán -, összeszedtünk az öt legjobb barnító krémet, abc sorrendben.

Mi is tisztában vagyunk azzal, hogy süt a nap, meleg van, és őrültség lenne ilyenkor nem a természetes barna színre koncentrálni. Vannak azonban olyanok, akik sem a napra, sem pedig szolágriumba nem kívánkoznak, de azért szeretik a sült bőr hatást. Ők barnító krémeket használnak, ezért a korábbi barnítókrémes tanácsaink után, jöjjön most az öt legpraktikusabb színező krém, abc-sorrendben.

Ambre Solaire No Trace Bronzeur Spray

Ezt bizony szórófejjel lefelé is tudjuk használni, és csak a gyakorlatban derül, hogy ezt nem egy markatinges pasi találta ki, hanem egy nő! Ez a tulajdonsága ugyanis felettébb hasznos. Azt írják, már 1 óra alatt is színt ad, ami igaz, de a végső árnyalat ugyanúgy mint a többi terméknél, 2-3 óra alatt jön elő. Kellemes barack illatú, és szép színe van. Ezt azonban arcunkra ne használjuk, a termékajánlóban is tiltják, ugyanis aki kipróbálta (?), az sem tudta egyenletesen felvinni a bőrére.


Biotherm Sunfitness Önbarnító

De íme, itt a megoldás! Egy barnító arcra és dekoltázsra. Nagyon kellemes krém, finom vizes állagú. Könnyen felvihető és szinte szagtalan, ami az arcon kifejezetten előnyös. Diszkrét, nagyon visszafogottan színez, ami nagyon hasznos - az erősen barnító krémet elég egyszer elrontani az önkéntes szobafogsághoz. A kis tubus elég egy fél évre is, mert ha már elértük a kívánt barnaságot, ritkábban, kétnaponta is használhatjuk.


Dove Summer Glow Body Lotion

Azért szeretem, mert kellemes illatú, hiszen ez valójában egy testápoló, amelyben önbarnító van. Az elején pont ezért elkövettem az a hibát, hogy ellinkeltem az alapos eldolgozást és többszöri használat után foltos lettem. De ti már jobban figyeltek majd és így egyenletes barnaságot biztosít majd a krém. Ebből a fajtából több árnyalat is kapható, válaszd a hozzád legközelebb állót. Arcra, testre, dekoltázsra egyaránt használható. Ha már elérted a kellő színt, elég kétnaponta használnod ezt a krémet, közte nyugodtan kend magad sima testápolóval.

Rimmel Sun Shimmer Instant Tan

Hát ez a meglepetés barnító. Az Instant Tan ugyanis azt jeletni a gyakorlatban, hogy ez egy színezett krém, tehát, a felkenéskor egy festékréteget viszünk fel a bőrünkre, amit lemoshatunk. Erre mondta azt egy kedves barátnőm, hogy "persze, a randin meg ha elered az eső közlöm, hogy most el kell húznom a csíkot?!". Na, de a gyártó is elképzelte a helyzetet és ezért ezek a krémek meleg vízzel és szappannal távoznak. Én mégis amondó vagyok, hogy vékonyan használjuk, és inkább a nyár esti szabadtéri partikra, ahol kispolóban vagyunk és már van egy alapbarnaságunk, amit hangsúlyozni szeretnénk.


Sundance Intenzív Önbarnító Spray

Ez már kifejezetten önbarnító. A szórófejes kivitelnek köszönhetően szépen egyenletesen felvihető, de ez nem azt jelenti, hogy ezért nem kell kézzel eldolgozni a permetet. Ugyanúgy simítsuk át kézzel is a felvitt krémet a testünkön, könnyen megy majd mert ez egészen vízszerű. Ne hagyjuk ki a hónaljakat sem, könnyű elfeledkezni róluk. Ez a barnító sárgabarack illatú, ami kicsit elnyomja a jellegzetes barnító szagot. A termék olcsósága ne tévesszen meg senkit, ez tényleg nagyon barnít, és jó színe van.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés