free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legszebb egér

Borsa         Címkék: egér, gép, lista, öt, technika 0 hozzászólás

Egérre minden számítógéphez szükségünk van és szerencsére van is miből válogatnunk: különleges színű, formájú és extra funkciókkal felturbózottak közül válogathatunk. Mi most a legszebbeket gyűjtöttük össze.

Virtuális életünk legfontosabb kelléke az egér. Az élelmes kis szerkezet kezünk kiterjesztése, nélküle képtelenek lennénk navigálni a számítógépes alkalmazások között. Bár a jósok szerint hamarosan jönnek az érintőképernyők és a 3D holografikus felületek, az egér egy darabig még biztosan fontos szerepet tölt be életünkben. Az első, billentyűzettel együtt szállított egér a Xerox Star 1-es márkajelzésű géphez készült 1981-ben. Villámgyors evolúció következett, hamarosan pedig örökre kihal a kedves kis jószág, hogy átadja a helyét a kézzel navigálható háromdimenziós rendszereknek. Lássuk, hogy melyek az aranykor leglátványosabb modelljei!

Apple Mighty Mouse

Sokan utálják, mások rajonganak érte. A számítástechnikai világcég mindenesetre, a piacon tallható legszebb egeret hozta létre. A Mighty Mouse görgője négy irányban forgatható, a látszat ellenére pedig ugyanúgy jobb- és balgombos, mint a hagyományos változatok. Egyszerű és tökéletes - mondhatnánk, ha nem tudnánk tapasztalatból, hogy a lapos forma kellemetlen a tenyérnek. Szerintünk sokkal kellemesebb a bogárhátú egér használata, a Mighty Mouse pedig inkább vitrinbe való csecsebecse.

Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse

Az egyik legnevesebb perifériagyártó cég megszállott játékosoknak készített sorozata nemcsak külsejével vonzza a pixelharcok bajnokait. Az egér különleges optikai motorja képpontnyi pontosságú mozgatást tesz lehetővé a tökéletes célzás érdekében. Persze a dizájn sem utolsó: a Logitech végre szakított az egyforma kék-fekete megjelenéssel, a gamerek szívét pedig terepszínű és harcias festéssel igyekszik megnyerni. Elsőosztályú választás nemcsak játékosoknak!Marimekko Design Mouse

Igazi különlegességet tartogatunk a végére: a japán Marimekko tavaszi hangulatú egereivel íróasztalodra csempészheted a virágzó természet színeit. Legtöbben nem engedhetjük meg magunknak, hogy a szabadban dolgozzunk műholdas internetkapcsolattal és egy laptoppal a térdünkön, így lemaradunk a kertek ezer színű tavaszi divatbemutatójáról. Kicsit jobban érezhetjük magunkat, ha a szürke-fehér-fekete eszközök helyett ezeket a vidám egereket használjuk munka közben.

Microsoft Optical Mouse by S ARCK

Hoppá: úgy tűnik, egér fronton a felveszi a kesztyűt a dizájnban nem épp jeleskedő redmondi világcég. Persze könnyű nekik, megfizették a bolygó egyik legmenőbb formatervezőjét, Philippe Starck-ot, aki csodálatos egeret készített a Windows Vista operációs rendszerrel kínlódó cégóriásnak. A valóban gyönyörű eszköz többféle színű fénycsíkkal vásárolható, letisztult formavilágú gyöngyszem lett. Akarjuk!

Sony Vaio VGP-UMS50

Vízforraló állvány? Hamutartó? Fűszeres dobozka? Inkább néznénk konyhai dizájneszköznek mint egérnek a Sony új termékét. A jól ismert hullámzó Vaio felirat azonban eloszlatja a kételyeket. A japán vállalat elkészítette minden idők legcsúnyább számítógépes perifériáját. Komolyan, ez az egér már csak akkor lehetne rondább, ha...ha...nem is találunk szavakat.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés