free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legszebb egér

Borsa         Címkék: egér, gép, lista, öt, technika 0 hozzászólás

Egérre minden számítógéphez szükségünk van és szerencsére van is miből válogatnunk: különleges színű, formájú és extra funkciókkal felturbózottak közül válogathatunk. Mi most a legszebbeket gyűjtöttük össze.

Virtuális életünk legfontosabb kelléke az egér. Az élelmes kis szerkezet kezünk kiterjesztése, nélküle képtelenek lennénk navigálni a számítógépes alkalmazások között. Bár a jósok szerint hamarosan jönnek az érintőképernyők és a 3D holografikus felületek, az egér egy darabig még biztosan fontos szerepet tölt be életünkben. Az első, billentyűzettel együtt szállított egér a Xerox Star 1-es márkajelzésű géphez készült 1981-ben. Villámgyors evolúció következett, hamarosan pedig örökre kihal a kedves kis jószág, hogy átadja a helyét a kézzel navigálható háromdimenziós rendszereknek. Lássuk, hogy melyek az aranykor leglátványosabb modelljei!

Apple Mighty Mouse

Sokan utálják, mások rajonganak érte. A számítástechnikai világcég mindenesetre, a piacon tallható legszebb egeret hozta létre. A Mighty Mouse görgője négy irányban forgatható, a látszat ellenére pedig ugyanúgy jobb- és balgombos, mint a hagyományos változatok. Egyszerű és tökéletes - mondhatnánk, ha nem tudnánk tapasztalatból, hogy a lapos forma kellemetlen a tenyérnek. Szerintünk sokkal kellemesebb a bogárhátú egér használata, a Mighty Mouse pedig inkább vitrinbe való csecsebecse.

Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse

Az egyik legnevesebb perifériagyártó cég megszállott játékosoknak készített sorozata nemcsak külsejével vonzza a pixelharcok bajnokait. Az egér különleges optikai motorja képpontnyi pontosságú mozgatást tesz lehetővé a tökéletes célzás érdekében. Persze a dizájn sem utolsó: a Logitech végre szakított az egyforma kék-fekete megjelenéssel, a gamerek szívét pedig terepszínű és harcias festéssel igyekszik megnyerni. Elsőosztályú választás nemcsak játékosoknak!Marimekko Design Mouse

Igazi különlegességet tartogatunk a végére: a japán Marimekko tavaszi hangulatú egereivel íróasztalodra csempészheted a virágzó természet színeit. Legtöbben nem engedhetjük meg magunknak, hogy a szabadban dolgozzunk műholdas internetkapcsolattal és egy laptoppal a térdünkön, így lemaradunk a kertek ezer színű tavaszi divatbemutatójáról. Kicsit jobban érezhetjük magunkat, ha a szürke-fehér-fekete eszközök helyett ezeket a vidám egereket használjuk munka közben.

Microsoft Optical Mouse by S ARCK

Hoppá: úgy tűnik, egér fronton a felveszi a kesztyűt a dizájnban nem épp jeleskedő redmondi világcég. Persze könnyű nekik, megfizették a bolygó egyik legmenőbb formatervezőjét, Philippe Starck-ot, aki csodálatos egeret készített a Windows Vista operációs rendszerrel kínlódó cégóriásnak. A valóban gyönyörű eszköz többféle színű fénycsíkkal vásárolható, letisztult formavilágú gyöngyszem lett. Akarjuk!

Sony Vaio VGP-UMS50

Vízforraló állvány? Hamutartó? Fűszeres dobozka? Inkább néznénk konyhai dizájneszköznek mint egérnek a Sony új termékét. A jól ismert hullámzó Vaio felirat azonban eloszlatja a kételyeket. A japán vállalat elkészítette minden idők legcsúnyább számítógépes perifériáját. Komolyan, ez az egér már csak akkor lehetne rondább, ha...ha...nem is találunk szavakat.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés