free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Bakanccsal a mennybe

Borsa         Címkék: bakancs, halott, menny, reklám, rocksztár 0 hozzászólás

A halott rocksztárok a mennybe mennek, és ott bakancsban róják a kies felhőmezőket. Még nem ment teljesen el az agyunk a nagy melegben, csak megláttuk a Doc Martens legújabb reklámkampányában.

Bár eddig azt hihettük, hogy a pokolban az az egyik legjobb dolog, hogy ott előbb-utóbb az összes fontos rockzenésszel lehet majd találkozni, a Doc Martens plakátjai ezt cáfolni látszanak. Ezeken ugyanis Kurt Cobain, Joey Ramone, Sid Vicious és Joe Stummer bizony a puha, fehér mennyekben múlatják a végtelen időt, unott, szomorú arccal, persze bakancsban.

Nézegess mennybéli bakancsokat!

Az örökkévalóságnak

A meglehetősen bizarr reklámot a londoni Saatchi & Saatchi ügynökség készítette. Andrew Petch, az ötlet kiagyalója úgy nyilatkozott az angol sajtónak, hogy a kampánnyal azt akarják hangsúlyozni, ezek a bakancsok igazán tartósak, egyenesen az örökkévalóságnak készültek. Állítólag azért választották éppen ezt a négy rockzenészt a plakátokra, mert ők életükben gyakran viseltek Martens bakancsot. Na, ja. És utólag pedig már úgysem tudnak tiltakozni. Ráadásul a jogutódoknak is élniük kell valamiből.Világszerte rengeteg rajongót felháborít, hogy bálványaik emlékét arra használják, hogy lábbeliket adjanak el vele. Egyes internetes oldalak már a Martens cég bojkottjára szólítanak fel. Érthető módon. Ez a reklámkampány ugyanis az a kategória, amit már inkább nem kéne...(forrás: www.idolator.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés