free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Erotikus munka

HT         Címkék: erotikus, hímtag, melószex, munka, zaklatás 0 hozzászólás

A munkahelyi szexről szóló történetek csak az ebédszünetben szórakoztatóak. Ha belegondolunk, ritkán van jó vége a kollegális összecsúszásnak. Hímtag gondolatai a melószexről és a zaklatásról.

Miért van az, hogy kötelező érvényűen alakul ki szex azokon a munkahelyeken, ahol nők és férfiak dolgoznak együtt?A munkahelyi szexen nem azt értem, hogy az illető az éjszaka leple alatt, kijátszva a biztonságiakat, beviszi stabil kapcsolatát a vezére irodájába és a fénymásolón elégiti ki - ami akár örök emlék is maradhat, feltéve ha van papír a xeroxban -, hanem azt, hogy az illető a fix munkahelyén a fix kollégájával keveredik eseti nemi aktusba. Például amikor a friss multinauta az első csapatépítő tréningen megcsinálja a kollégáját. Aki meg rendszeresen szexel a munkatársával, az beteg vagy szerelmes.Alaphelyzetben kétféle típusú munkahelyi szex létezik. Az önkéntes és az erőszakos típusú. Na, jó három, ha a fantáziálgatást is belevesszük, de a virtuális kicsapongás meglehetősen magányos, általában egyoldalú és titkos.

A vágy tárgya

DolgozunkNem azért problémás a munkahelyi szex, mert felboríthatja a családi idillt. Szörnyű persze, ha lelép az asszony a főnökével, esetleg viszi a gyereket is, de ha valaminek szét kell menni, akkor fölösleges foltozgatni, úgyis szétszakad. Szerencsére csak kétszer botlottam munkás kamatyba életemben. Mindkettő eset önkéntes jellegű volt mindkét fél részéről, nyoma sem volt zaklatásnak vagy erőszakosságnak. Egyik alkalommal sem utógondoztam hosszasan a szex okozta következményeket, és csak az egyiknek lett hosszabb-rövidebb mosolyszünet az eredménye. Azóta megtanultam, hogy a profik nem intimeskednek a kollégájukkal, mert a szex nem a munkahelyekre való. A dolgozókban dolgozni kell. Nem vagyok véresszájú kapitalista, aki munkamániás biodroidokból szeretné kizsigerelni az utolsó életenergia-egységeket a cég érdekében. Nem akarok olyan világban élni, mint amiben a japánok, ahol a munkaalkoholista pasiknak már annyira nincs életerejük, hogy átlag 45-ször szeretkeznek egy évben. Csak azt gondolom, hogy kollégával hetyegni semmi értelme, és nem kell esélyt adni a nemi alapú játszmáknak ott, ahol akad úgyis elég fölösleges játszma.

Szexért nem kapsz karriert

ZaklatásAz már inkább bibis, ha hierachikus zaklatás következménye a nemi aktus. Szexuális zaklatás minden nem kívánatos, indokolatlan vagy sértő szexuális tartalmú magatartás, vagy más, nemiséghez kapcsolódó viselkedés, amely hatással van a munkájukat végző férfiak és nők méltóságára. Szerintem simán ér szólni a munkahelyi erőszakoskodónak, hogy vegyen vissza, mert nem viszonzott a vonzódás. Ha meg besértődés lesz, ami kirúgáshoz vezet, akkor meg lehet nyugodni, hogy ismét szar gyárat választott az ember, és úgysem érdemes olyan helyen maradni, ahol kufircban mérik az előléptetést.

A jó főnök nem zaklat, nem használja hatalomfitogtatásra a nemi késztetését és nem szexuál csendőrködik; ha meg nagyon nyomul, akkor le kell harapni az okát. A büntetőjogban nem érdemes reménykedni, bár ha nagyon kell a lé, akkor ér visszazsarolni. Századunk technikai eszközei úgyis annyi lehetőséget kínálnak a zaklatás dokumentálására. Ha nem vagy elég bátor, ők is segíthetnek. Ne várjuk meg, hogy fizikai, szellemi és pszichoszomatikus egészségi problémák lépjenek fel. Semmi szükség a stresszre, depresszióra, önhibáztatásra, szociális elszigetelődésre, pénzügyi és családi problémákra. Egy munkahelyen szexért cserében soha nem kapsz igazi karriert. Az érdekszexelőket meg ki nem állhatom. Én ezért sem gyakorlom semmilyen formáját a munkahelyi szexnek, és lebeszélek róla mindenkit. Nekem megvolt és nem irigylem el mástól, de a munkatársával inkább dolgozzon az ember. Virtusból meg ne szexeljen senki. Egyébként meg merj szólni.

 


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés