free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Készülj a kánikulára!

Borsa         Címkék: árnyékolás, meleg, nyár, ötletek, technikák 1 hozzászólás

A szabadság még messze, a meleg viszont már itt, és a négy fal között - gyárban vagy otthon - nem igazán vágyunk a forró kánikulára. Készüljünk a hőségre, avagy (árnyékolási) variációk egy témára.

A következő hónapokban két dolog határozza meg majd mindennapjainkat: a nap és az árnyék. Ha süt a nap, árnyékra vágyunk, árnyékban pedig a napot várjuk majd. A szakértők szerint minden idők egyik legmelegebb nyara áll előttünk, ezért fontos, hogy biztosítsuk magunkat a forróság ellen. Messze van még a nyaralás, addig ki kell húznunk valahogy, munka közben pedig semmi sem lehet zavaróbb, mint ha 38 fokot mérünk az irodai, vagy otthoni hőmérőkön.

Nézegess árnyékolókat!

Redőnyöket le!Lakásban legfontosabb a redőny. Szerencsére már itthon is kapható szép kivitelben, és nem kell rögtön a falusi kockaházak kopott sárga spalettáira gondolnod. a Redőny.com weboldalán számtalan színben és változatban vásárolhatsz a lakásodhoz legjobban illő árnyékolót. Hajnalban szellőztess, napközben pedig zárd ki a meleget! A vastag műanyag- vagy falécek okos használat mellett, akár egész nyáron megtarthatják a lakás kellemesen hűvös hőmérsékletét.

Irány a túlsó part

Vitorlát bontunkEleve szerencsésebb helyzetben vagy, ha kert is tartozik az otthonodhoz, vagy a munkahelyedhez. A fák között a levegő ugyanis sosem melegszik fel annyira, mint a betondzsungelben, ahol a forróságot megkétszerezi az aszfaltról visszaverődő hőség. Árnyékról azonban itt is gondoskodni kell: a szintén magyar Napvitorla fantasztikus, és dizájn szempontjából is kiemelkedő választ kínál a problémára. Igazi magyar tünet, hogy a cég Nyugat-Európában ismertebb, mint itthon. Honlapukon több a szépen kivitelezett német, vagy svájci napernyő, mint a hazai. Jól olvastad, nem ernyőt, hanem vitorlát írtunk. Ezek a hatalmas árnyékolók ugyanis nem homokba szúrható esernyők, hanem - mérnöki pontossággal házadhoz vagy teraszodhoz igazított - vászonvitorlák, melyek kifogják a meleget a kerti levegőből. Irodaházakat, kávézókat, vagy akár kisebb verandákat is tökéletesen alkalmassá tesznek a nyári hűsölésre.

Méretre szabottan

Búrát a bejáratokra!Mediterrán országokban járva a hangulathoz tartozik, amikor a helyi boltosok szieszta után hosszú vasrudakkal csavarják ki az üzlet bejárata fölé szerelt napellenzőket. Te is vehetsz ilyet az erkélyed, vagy teraszod fölé az országszerte jelen lévő Rollstar vállalat kínálatából. A cég klasszikus napernyőket, divatbutikok kirakatából ismerős búraernyőket és méretre szabott szúnyoghálókat is árul.

Akár egy szappanoperában

Óriásrája-invázióHa igazán igényes vagy, és a pénztárcád is feneketlen, mint Mary Poppins bőröndje, választhatsz olasz dizájnterméket is. Rajtunk ne múljon a dolog: az Encompassco csodálatos árnyékolóit és medenceparti napernyőit a hatalmas tengeri óriásrája hullámzó uszonyai ihlették. Ha ezekkel veszed fel a harcot a nap sugarai ellen, hamarosan az irigy szomszédokkal is hadban állsz majd. Bevállalós milliomosoknak viszont alapkövetelmény.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés