free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Készülj a kánikulára!

Borsa         Címkék: árnyékolás, meleg, nyár, ötletek, technikák 1 hozzászólás

A szabadság még messze, a meleg viszont már itt, és a négy fal között - gyárban vagy otthon - nem igazán vágyunk a forró kánikulára. Készüljünk a hőségre, avagy (árnyékolási) variációk egy témára.

A következő hónapokban két dolog határozza meg majd mindennapjainkat: a nap és az árnyék. Ha süt a nap, árnyékra vágyunk, árnyékban pedig a napot várjuk majd. A szakértők szerint minden idők egyik legmelegebb nyara áll előttünk, ezért fontos, hogy biztosítsuk magunkat a forróság ellen. Messze van még a nyaralás, addig ki kell húznunk valahogy, munka közben pedig semmi sem lehet zavaróbb, mint ha 38 fokot mérünk az irodai, vagy otthoni hőmérőkön.

Nézegess árnyékolókat!

Redőnyöket le!Lakásban legfontosabb a redőny. Szerencsére már itthon is kapható szép kivitelben, és nem kell rögtön a falusi kockaházak kopott sárga spalettáira gondolnod. a Redőny.com weboldalán számtalan színben és változatban vásárolhatsz a lakásodhoz legjobban illő árnyékolót. Hajnalban szellőztess, napközben pedig zárd ki a meleget! A vastag műanyag- vagy falécek okos használat mellett, akár egész nyáron megtarthatják a lakás kellemesen hűvös hőmérsékletét.

Irány a túlsó part

Vitorlát bontunkEleve szerencsésebb helyzetben vagy, ha kert is tartozik az otthonodhoz, vagy a munkahelyedhez. A fák között a levegő ugyanis sosem melegszik fel annyira, mint a betondzsungelben, ahol a forróságot megkétszerezi az aszfaltról visszaverődő hőség. Árnyékról azonban itt is gondoskodni kell: a szintén magyar Napvitorla fantasztikus, és dizájn szempontjából is kiemelkedő választ kínál a problémára. Igazi magyar tünet, hogy a cég Nyugat-Európában ismertebb, mint itthon. Honlapukon több a szépen kivitelezett német, vagy svájci napernyő, mint a hazai. Jól olvastad, nem ernyőt, hanem vitorlát írtunk. Ezek a hatalmas árnyékolók ugyanis nem homokba szúrható esernyők, hanem - mérnöki pontossággal házadhoz vagy teraszodhoz igazított - vászonvitorlák, melyek kifogják a meleget a kerti levegőből. Irodaházakat, kávézókat, vagy akár kisebb verandákat is tökéletesen alkalmassá tesznek a nyári hűsölésre.

Méretre szabottan

Búrát a bejáratokra!Mediterrán országokban járva a hangulathoz tartozik, amikor a helyi boltosok szieszta után hosszú vasrudakkal csavarják ki az üzlet bejárata fölé szerelt napellenzőket. Te is vehetsz ilyet az erkélyed, vagy teraszod fölé az országszerte jelen lévő Rollstar vállalat kínálatából. A cég klasszikus napernyőket, divatbutikok kirakatából ismerős búraernyőket és méretre szabott szúnyoghálókat is árul.

Akár egy szappanoperában

Óriásrája-invázióHa igazán igényes vagy, és a pénztárcád is feneketlen, mint Mary Poppins bőröndje, választhatsz olasz dizájnterméket is. Rajtunk ne múljon a dolog: az Encompassco csodálatos árnyékolóit és medenceparti napernyőit a hatalmas tengeri óriásrája hullámzó uszonyai ihlették. Ha ezekkel veszed fel a harcot a nap sugarai ellen, hamarosan az irigy szomszédokkal is hadban állsz majd. Bevállalós milliomosoknak viszont alapkövetelmény.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés