free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sztárok Valentinóban

Borsa         Címkék: buli, divat, rendhagyó, sztár, valentino 0 hozzászólás

A világhírű divatházak egy-egy évforduló alkalmával rendhagyó érdekességekkel rukkolnak elő. Valentino, az olasz divattervező és divatháza idén együtt 120 évesek. Lesz buli, nem kevés.

Már írtunk az idei Cannes-i menő cuccokról és persze normális, hogy mi laikusok a továbbiakban is szívesen figyeljük a celebek vörös szőnyegen való megjelenését. A filmfesztiválról nem hiányozhatnak egyetlen, magára valamit is adó tervező kreációi sem, így egyáltalán nem meglepő, hogy az olasz divattervező, Valentino is előrukkolt egy tízdarabos ruhakollekcióval, melyet kifejezetten erre az alkalomra készített.

Miért ne mosolyogna...

Sztárok ValentinóbanAz idei díjátadó megnyitóján nem kisebb sztárok, mint Minni Driver vagy Elizabeth Hurley, viselték a pasztellszínű, drágakövekkel kirakott ruhakölteményeket. Supermodellt is láthattunk Valentinóban, Eva Herzegovina személyében. Az ő Empire típusú rózsaszínű selyemruhája is a világhírű tervező alkotása. A kollekciót a Chopard Ékszerház kreációi inspirálták és méltóak a jubileum hangulathoz.Van ok az ünneplésreAz ünnepi hangulat többszörösen is indokolt. Míg a Cannes-i Filmfesztivált 60. évfordulóját ünnepli, Valentino pedig épp a múlt héten töltötte be 75. életévét. Elképzeljük a 15 éves Valentino Garavanit arról álmodozva, hogy idősebb korában a sztárok az ő ruháiban vonulnak majd be a díjátadóra. Majd szinte látjuk magunk előtt 30 évesen, amint - éppen július 6-án lesz 45 éve - megnyitotta első divatházát. Az évfordulón akár nyugodt szívvel be is jelenthetné visszavonulását, ha nem főne éppen más miatt a feje.

Amíg a mester ruhái épp bíráló tekintetek kereszttüzében szerepelnek a Cannes-i Fesztiválon, addig divatháza táján is nagy a mozgás. A Valentino Fashion Group vezetése alatt működő intézményben ugyanis - ami egyébként az Hugo Boss, az M. de Missoni és a Marlboro Classics márkákat is a magáénak tudhatja -, tulajdonoscserére került sor. A váltás nem volt konfliktusmentes, és végül az európai beruházó cégnek, a Permirának sikerült felvásárolni a részvények többségi tulajdonát.(forrás:www.vogue.com)Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés