free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Thierry Mugler első karórái

Borsa         Címkék: divat, francia, karóra, kollekció, thierrymugler 0 hozzászólás

Már így is ő az egyik legismertebb név a parfümök és az ékszerek világában, most mégis új területen próbálkozik. Thierry Mugler, francia divattervező júniusban dobja piacra első karóra-kollekcióját.

A francia divattervező, Thierry Mugler nevére talán akkor figyeltünk fel először, amikor Angel nevű parfümje reklámarcának magyar származású modellünket, Cseh Annamáriát választotta. Abban a mai napig nem vagyunk biztosak, hogy bár ismerjük, jól is ejtjük-e a nevét. Ez persze - mivel írott sajtó vagyunk - most úgysem fog kiderülni. Ami viszont sokkal lényegesebb, hogy a francia divattervező ezúttal új oldaláról mutatkozik meg: piacra dobja ugyanis első karóra-kollekcióját.

Ez a Spine fantázianevű modell

Akár az ékszerekPersze attól, hogy egy divatguru órákat is tervez, még nem fogunk hanyatt esni, hiszen megszoktuk már, hogy előbb utóbb minden világhírű kreátor előáll saját: ruha-, kiegészítő-, parfüm-, ékszer- és ki tudja még milyen kollekciójával. Thierry Mugler óráira viszont nem lehet egyszerű karórákként tekinteni, eredeti funkciójuk helyett sokkal inkább ékszerként használhatjuk őket. Ehhez mérten, ezeket az órákat ékszerhez méltó finomsággal munkálták meg. A négyszögletűtől a kerekebb formákig több típust is találhatunk közöttük. Az óralap kontúrjai szinte elvesznek az összhatásban, a szíjak pedig kinézetükben meg sem közelítik a hagyományos bőrszíjakat: kialakításuk révén sokkal inkább emlékeztetnek minket egy vastag karkötőre. Ha ilyen karórát hordunk és megkérdezik tőlünk az időt, akkor viszont könnyen elképzelhető, hogy gondban leszünk hiretelen: hiszen mint már említettük, tervezésüknél a szépség és nem a funkció került előtérbe. Így nincsenek hangsúlyos mutatók, sem számlap. Viszont valóban nagyon mutatósak és ezért elnézzük nekik, hogy egy-két másodpercnél tovább tart leolvasni a pontosidőt. Mi nem vagyunk a márka elkötelezettjei, de a Mugler-hívők valószínűleg értékelni fogják, hogy az órák stílusukban tökéletesen illeszkednek Thierry Mugler ékszereikhez. Ha tetszenek a kollekció darabjai és pénztárcával is bírjuk, akkor júniustól mi lehetünk az elsők, akiken Thierry Mugler karóra feszít.(forrás: www.aufeminin.com )LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés