free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Menő és Béna

Borsa         Címkék: ború, derű, előnytelen, öltözködés, stílus 0 hozzászólás

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Mivel mi Borsa tagok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan "kevésbé előnyös" ténnyel, mások szépérzékét szem előtt tartva megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

DerűHa már övcsömörünk van és belefulladunk az egyhangúságba, itt egy fantasztikus ötlet egyenesen az utca emberétől. Az egyszínű fekete övek különösen alkalmasak erre a képen látható célra, mert amúgy is dögunalmasak. Vegyünk sok-sok semmitmondó, ám színes kitűzőt egy méretben és csicsázzuk ki vele az említett övet. Dolgozhatunk több övvel és kevesebb színnel is, így a ruhatárunk egyes darabjaihoz külön színösszeállításokat készíthetünk. A lényeg a semmitmondó jelvények kiválasztán van, hiszen így az üzenet, nem viszi félre a szemet.

BorúEz a szerelés mindenkor üt, de mi csakis farsangra ajánljuk, mert itt a súlyos ízlésficam esete forog fenn. A pulóver nagyon meredek, az ujja alól kikandikáló egyéb felsőruházati cikkekkel együtt, bár meg kell hagyni, a többrétegű öltözködés rendben van. Látok egy kis akarást abban, hogy némely kiegészítő próbál egy színtartományon belül maradni, de szerencsétlen választás egytől egyig az összes. A tüdőszínű alsó pulcsi, a körömlakk és a rózsaszín pipipipellő színét is ott ette meg a fene.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés