free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Retró a Pumától

Borsa         Címkék: kirakat, kollekció, puma, retró, sportos 0 hozzászólás

Már annyi bőrt lehúztak a retróról, hogy azt hittük, többet már nem lehet. Tévedtünk. A Puma sportolók ihlette kollekcióját látva viszont egyáltalán nem bánjuk, hogy így történt. Retró, sportosan tálalva.

A nagy divatcégek még mindig az előző évtizedekből táplálkoznak és úgy tűnik, hogy a múltba tekintő retró még egy darabig még meghatározza majd stílusunkat. A Puma ezúttal a hetvenes évekhez nyúlt vissza, és a korszak jelentős sportolóinak viseletét tanulmányozva alkotta meg legújabb kollekcióját. A Puma Vintage French 77 ruhadarabjait a legendás, Roland Garros-győztes teniszező, Guillermo Vilas stílusa ihlette. Az ultraelegáns darabok tökéletes kontrasztot képeznek a sportruházat és az utcai viselet között. Színeikben a zöld, a fukszia és a fehér dominál.

Nézegesd a Puma French 77 kollekciót!

Vissza a hetvenes évekbeA cég a reklámkampányt sem bízta a véletlenre. Guillermo Vilas mellett a kor két másik ikonikus alakját, Udo Kier színészt és Giacomo Agostini, motorversenyzőt választották a kollekció arcává. A reklámfotókat Monte Carlóban készítették, tökéletesen megidézve a kor hangulatát. A képeken a márka három nagykövete nyitott autókban száguldozik, és jachtokon ejtőzik, méghozzá olyan szépségek társaságában, mint Theodora Richards, Lizzie Jagger vagy Lydia Hearst (vagyis a Rolling Stones zenészeinek - egyébként modellként dolgozó - lányai, barátnőjük kíséretében).A kollekció darabjait szemügyre véve be kell látnunk, hogy bizony meglehetősen jól sikerült, ízléses holmik. Szerintünk a közeljövőben zajlott tulajdonosváltásnak - áprilisban a Puma német kézből a franciákéba került - is szerepe van ebben. Ha már retró, akkor azt valahogy így kell csinálni.(forrás: www.trendhunter.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés