free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Luxuskávé

Borsa         Címkék: eredeti, gép, kávé, lamborghini, luxus 0 hozzászólás

Már egy használt kocsi áráért hozzájuthatunk egy eredeti, vadonatúj Lamborghinihez! A cég legújabb gépével messzire ugyan nem juthatunk, de segítségével jó kávét ihatunk. Napersze.

Amikor a szerkesztőségben beáll az agyhalál - úgy délután két óra tájékán -, automatikusan megyünk a kávéfőzőgéphez. Szeretünk jó kávét inni és annak is örülünk, hogy nem egy kétszemélyes kávéfőzővel, hanem kissé modernebb változatával kell boldogulnunk. Persze náha elfelejtjük rátekerni a tetejét, vagy éppen kevés kávét rakunk bele, de alapvetően jól működik a masina. Tehát pontosan tudjuk, hogy mekkora szerepe van mindennapjainkban a kávéfőzésnek. A Lamborghininek eddig csak luxuskocsijait ismertük, most viszont különleges kávéfőzői révén a konyhánkban is elhelyezhetünk a cég egyedi darabjaiból néhányat. Ugyan mi nem tartjuk valószínűnek, hogy a használt kocsi értékével megegyező árú termékek már holnaptól a szerkesztőségünk konyhájában figyelnek, de ha megtehetnénk mindenképpen beszereznénk egy ilyen limitált szériás gépezetet.

Nehogy sebességbe tedd!

Kézzel készítették

A fekete luxusmasinából összesen 1000 darab készült, méghozzá egytől egyig kézi összeszereléssel. Anyaga az autógyártásban is használt nemes acél. Az elején pedig természetesen feltűnő helyet kapott a Lamborghini legendás bikalogója. Persze az sem mindegy, hogy milyen kávé kerül bele. Az autógyár ezért, szintén a saját márkaneve alatt futó, csúcsminőségű, olasz kávébabot is kínál.

A Lamborghini egyébként még számos olyan luxusterméket gyárt és forgalmaz, melyek nem gurulnak négy keréken. Van például saját ruhamárkájuk, parfümjeik, óra- és ékszerkollekciójuk, sőt, még dizájnbútoraik is. Aki máris szeretné elkezdeni elméletben költeni leendő millióit, annak azt ajánljuk, nézze meg a cég honlapját (http://www.lamborghini.it)!

(forrás: trendvadász)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés