free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legrosszabb retró videoklip

Borsa         Címkék: lista, retró, rossz, vicces, videoklip 0 hozzászólás

Gyerekkorunkban imádtuk az emtívit és ismertük az összes klippet. Ami akkor menő volt, az ma már több mint megmosolyogtató, úgyhogy összeszedtük a legviccesebbeket, kronologikus sorrendben.

Leülni készülő házibulik megmentésére kiváló program, ha a számítógép köré húzódunk, felmegyünk egy videómegosztóra, hogy retró videoklipeket nézegessünk és felfedezzük bennük mindazt, ami húsz-huszonöt évvel ezelőtt fel sem tűnt. Vagy még nem értettük. Kiindulási pontként álljon itt ez a lista. Időutazás, kronologikusan visszafelé...

Ez még csak a lájtos verzió

Sabrina: My ChicoAz italodisco-üdvöske 1988-as videója tulajdonképpen simán elmenne egy korabeli pornófilm kezdő jelenetének is. Kiszeltündés báj, aranykereszttel spékelt, közeli csöcsvillantások, fenékriszálás miniben és sortban, hatalmas válltömések, erőltetetten közönséges, vonaglós tánc...A klip arról szól, hogy Sabrina nagyon várja már az igazit, de ő késik, mert időközben defektet kapott a biciklije.

Hanggal együtt az igazi...

Journey: Separate WaysA hazánkban kevésbé ismert Journey zenekar 1984-es videoklipje bizony meglehetősen puritán körülmények között játszódik. Sztorija sincs sok, azonban egész végig elképesztően súlyosan valósul meg benne az a panel, amikor a kemény csávó szenvedő arckifejezéssel énekel és teátrálisan hadonászik hozzá. Ráadásul mindezt egy olyan csaj miatt, amilyet bármelyik akkori érettségi tablón meg lehetne találni.

Ez még semmi a kliphez képest Ez még semmi a kliphez képest

Olivia Newton-John: Physical1981-et írunk. Olivia - azaz Sandy a Grease-ből - kellemetlen popkarrierjének ezen az állomásán, enyhén szadista hajlamú fitneszedzőként tűnik fel, aki kórosan elhízott, heteroszexuális, középkorú urakból, a klip végére fiatal, meleg bádibildereket farag. Aki kibírja addig, a klip második felében még azt is láthatja, amint a művésznő egy széleset köp.

Így is újrahasznosíthatsz

Devo: Whip ItAz amerikai new wave banda 1980-ban készült klipje egy vadnyugati mézeskalácsfarmra kalauzol bennünket. A zenekar tagjai piros kaspót viselnek a fejükön és ostorral vetkőztetik a női Zorrót, mígnem a kancsal japán lány ki nem lövi egy cowboy kezéből a sörösdobozt, aki cserébe rögvest ágyba viszi őt. Mindeközben a tejszínhab is elkészül. Mi pedig gazdagabbak leszünk egy szürreális élménnyel.

Leilák támadása

Sarah Brightman & Hot Gossip: I Lost My Heart To A Starship TrooperKönnyen lehet, hogy minden idők legrosszabb videoklipjével állunk szemben. Pedig ez a dal 1978-ban bizony vezette a hivatalos angol slágerlistát, s ez többek között a klipnek is köszönhető volt. Ekkor, egy évvel vagyunk az első Star Wars film bemutatója után, a klipet pedig nyilvánvalóan a legendás filmalkotás ihlette. Giccses sci-fi-revüt láthatunk, ahol a testre simuló jelmezek, a brutál sminkek és frizurák és a pszeudo-erotikus, esetlenül ripacskodó koreográfia ellenére is, az énekesek és a táncosok valójában csak mellékszereplők maradnak az egyértelműen főszerepet játszó füstgép mellett.

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés