free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Fényékszer

Borsa         Címkék: egyedi, ékszer, fény, kollekció, koreai 0 hozzászólás

Ékszerből sosem elég, főleg az egyedi darabokból. Mivel egyre nehezebb olyan ékszerre lelni, ami újdonságként hat, külön értékeljük Kyeok Kim, koreai tervezőnő legújabb fényékszer-kollekcióját.

A rengeteg használhatatlan és sokszor giccses dizájnholmi között, rendszerint azért felbukkan egy-egy olyan jól sikerült alkotás, amivel kapcsolatban bizony elismerően kell bólogatnunk. Ezek közé tartozik Kyeok Kim, a koreai származású tervezőnő, Aurora névre keresztelt, interaktív fényékszer-kollekciója.

Nézegess Kyeok Kim ékszereket!

Egymásra hatnakA kollekció darabjai belsejükben beépített szenzorokat, egy kis lámpát, illetve egy mágnest rejtenek. A szenzorok érzékelik a mozgást, illetve az emberi test által kibocsátott hőt és ennek függvényében változtatják a fény színét, illetve intenzitását, amely így az ékszer felületének mintáit a bőrre, illetve a közvetlen környezetre vetíti. A kollekcióban megtalálható nyaklánc, karkötő, bross és gyűrű. Ha ezek közül egyszerre többet is viselünk, azok - a mágnesek segítségével - egymás működésére is hatnak. A fénytetoválások persze leginkább sötétben érvényesülnek. Ám ezek az ékszerek alapból is meglehetősen tetszetős darabok, melyek világosban is jól mutatnak."Ezzel a konceptuális ékszerkollekcióval létre akartam hozni a megfoghatatlan tapinthatóságot" - nyilatkozta nemrégiben Kyeok Kim, az I Love Bling magazinnak. A fiatal tervezőnő egyébként még csak tavaly diplomázott az Angol Királyi Művészeti Akadémián, ám munkásságát már több díjjal is elismerték.Aki szeretné magénak tudni az Aurora kollekció egy, de inkább több darabját, azt egyrészt maximálisan meg tudjuk érteni, másrészt azt a rossz hírt kell közölnünk vele, hogy ezek az ékszerek egyelőre kereskedelmi forgalomban nem kaphatók.(forrás: www.trendhunter.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés