free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legjobb körömlakklemosó

Borsa         Címkék: körömlakk, legjobb, lemosó, lista, öt 0 hozzászólás

Ha valamiért kifestjük a körmünket, aztán megunjuk, teljesen normális, hogy nem lekaparjuk, hanem lemossuk. Szeretjük a gyors és hatékony lemosókat, ezért teszteltünk, és öt legjobbra bukkantunk.

Ez a lista tulajdonképpen a legstrapabíróbb körömlakkok listájának következő része, ha úgy tetszik, tartozásom, hiszen a csudaszép laptopomon elkent festéket valahogy előbb utóbb el kell távolítanom. Ráadásul körmeink sem fénylenek a festéktől örökké, úgyhogy sorra vettük a legjobb, legpraktikusabb megoldásokat.A körömlakklemosók között is igen nagy a választék, de nagyjából mindegyik ugyanazt tudja. Ami fontos számunkra az az, hogy a festéket eltávolítsa és eközben ne szárítsa ki sem kezünket sem körömágyunkat. Álljon itt minden Borsa olvasónak egy lista, abc sorrendben, hogy segítségükre legyünk a körömlakkok precíz eltávolításában, legyen szó valódi körömről, műkörömről, vagy akár csak egy műanyag felületről.

Nézegess körömlakklemosókat!

Caola acetonmentesAz immár Egyesült Vegyiművek Rt-nek nevezett egykori Caola retró terméke, amely most már acetonmentes formában is kapható. A csomagolás eredeti narancs-fekete címkés, ami megbízhatóságot sugall, és valóban. A festéket alaposan eltávolítja - míg például a műanyagot nem oldja, így műanyag tipes (felragasztós) műkörmöt is lehet vele tisztítani.

Leszedi a lakkot és erősíti a körmöt

Cutex körömerősítőA rózsaszín folyadéknak erős szaga van, nem véletlenül: nem acetonmentes. Cserébe viszont proteines, B5 vitaminos és körömfehérítős. Igen. És hosszú távon segíti a körmök egészséges fejlődését, rövid távon pedig a tisztításukat. Sőt, versenytáncos lányok praktikái között szerepel például, hogy a műanyag tipes (felragasztós) műkörmöt acetonos lemosóval tüntetik el fájdalommentesen. Nem kevés idő alatt ugyan, de ez a lemosó azt is megoldja.

Nem csíráztatásra való

Delia acetonosMindent tud ez a kis cukiság, amit a nagyok is, sőt. Az aceton szagtól eltekintve egészen kellemes illata van, hogy az erősen rózsaszín csomagolásáról ne is beszéljünk. A virág alakú kupak alatt található flakon búzacsírás lemosót tartalmaz, ami ugye kíméletes a körmökkel. Igazán szórakoztató darab.

Csak a vattán hagy nyomot

Ebelin lemosó kendőNe feledkezzünk meg a praktikus darabokról sem! Álljon itt kettő. Elsőként a kendő formájában kapható lemosó, ami acetonmentes. Egy csomagban 10 külön csomagolt kendő van, ami utazáskor nagyon praktikus. Emellett a fehér MacBookom tetejéről is le mertem törölni vele a lakkcsíkot. Jelentem, nyom nélkül sikerült - hurrá!

Nem a kertből szedtük

Levendula körömlakk lemosó tégelyHát nem mondom, az öltet bizarr, de működik. A legpraktikusabb eltávolító termék, de ne felejtsük el bizonyos időközönként lecserélni, mert a lakkok színei összekeveredve a végén mindig barnaszínt adnak ki, az meg nem annyira guszta. A lényeg viszont, hogy a termék enyhén levendula illatú, és glicerin tartalmának köszönhetően ápolja a körmöt és körömágyat is.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés