free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Chanelben utazunk

Borsa         Címkék: bemutató, celeb, chanel, kollekció, új 0 hozzászólás

Chanel legújabb kollekcióját egyedi környezetben mutatták be a közelmúltban, rengeteg celebbel fűszerezve. A sznoboknak egyértelműen kötelező rendezvényen felvonultatott ruhák nekünk bejöttek.

Ha azok táborába tartozunk, akik folyton divathírek után kutatnak a neten, valószínűleg nem kell sokat törnünk a fejünket, hogy megtudjuk miért olyan különleges az N722HP repülőjárat, amely május 18-án landolt a los angeles-i Santa Monica repülőtéren. Ha viszont nem sokat törődünk a divattal, akkor is érdekes lehet számunkra az említett reptéri esemény, hiszen itt mutatták be, egyedi környezetben, a Chanel 2007/2008-as Cruise kollekcióját. Magunk elé képzeltünk félezer puccos ruhába bújt, újdonságra és szenzációra éhes nőt, és nem volt kétséges számunkra, hogy ez a bemutató volt a hónap, de még az is lehet, hogy az év legemlékezetesebb, sznoboknak egyértelműen kötelező jellegű, eseménye. Nem kergültünk meg teljesen; bár úgy tűnhet, hogy a divatvilág és a celebek az agyunkra mentek, mert már ott is őket látjuk, ahol nem kellene, de tény, hogy Karl Lagerfeld egy kalifornia repülőteret választott a Chanel-ház legújabb bemutatójának színhelyéül. Az esemény különlegességét pedig nem csupán a valóban eredeti helyszín adta, de a - divatvilágban egyébként nem ritka, viszont a szokásosnál is jóval nagyobb - válogatott sztárokból álló - celebparádé is. A legújabb híradásokból - szerencsére - már nemcsak a vendégekről, hanem a kollekció darabajiról is megtudhattunk részleteket.Landolás a víájpík közéLagerfeldtől már megszokhattuk, hogy szeret különleges helyet, illetve módot találni arra, hogy bemutassa legújabb kreációit: elég csak arra a 2006-os Chanel-bemutatóra gondolni, ahol egy a Grand Palais fehér színpadán felállított hatalmas cilinderből léptek elő a modellek. Most ismét kitett magáért a Chanel-ház: egy repülő fedélzetéről vonultatta fel manökenjeit. Nézősereg gyanánt a váróba, a sztárvilág ismert divatimádóit ültette, kapásból 500-at. A szám talán soknak tűnik, de ne higgyük, hogy nem alaposan megválogatott vendégek alkották. Elsősorban olyan celebek gyűltek itt össze, akik köztudottan mindig is elkötelezettjei - Olsen ikrek, Demi Moore, Victoria Beckham és még gondoljatok kettőt, tutira ott vonultak ők is - voltak a Chanel-kreációknak és Karl Lagerfeldnek.

Nézegesd a 2007/2008-as Chanel kollekció darabjait!

Útravaló darabokTulajdonképpen nem volt újdonság számunkra, hogy a divat világában egy ilyen esemény együtt járt a celebek megjelenésével, és azon sem lepődtünk meg, hogy egy ilyen alkalomból ők is hozták a szokásos formájukat: pózoltak, pózoltak és pózoltak...elfeledkezve arról, hogy most elvileg nem az övék a főszerep. Kaptak is cserébe névre szóló, Chanel mini utazótáskákat. Hihetetlennek tűnik, de annak ellenére, hogy bármikor megvehetnék maguknak ezeket a drága holmikat, a celebek is kifejezetten utaznak az ingyen ajándékokra. Most örülhettek. Mi viszont ahelyett, hogy tovább elemezgetnénk a sztárok külsejét és a hozzájuk kötődő puccparádét, inkább a lényegre, vagyis a show-ra koncentráltunk, ott is elsősorban a ruhákra. A 60 darabos kollekciót egyértelműen a légi személyzet egyenruhái, és az utazás témaköre ihlette. Az eredmény: hordható ruhákból álló, tetszetős kollekció, amiből akár mi is elleshetünk maj néhány ötletet a nyárra. Vitathatatlanul nagy szerepe volt a kiegészítőknek is, melyek közül az egyedi módon megkötött hajpántok és a vastag övek elhagyhatatlannak tűntek. A kifutón a fekete-fehéré volt a főszerep, de a szürke, a zöld és a rózsaszín különböző árnyalatait is megtaláltuk a színek között. Tervezett szabadesésHa azt gondoltuk, hogy a reptéri bemutató ötlete praktikus okokból született - hiszen csak felpakolták a gépet manökenestül, ruhástul, vagyis mindenestül és készen is álltak -, nagyot tévedtünk. A kollekció darabjai külön gépen érkeztek, a bemutató forgatókönyvét pedig percről-percre megtervezték és ki is próbálták Karl Lagerfeld Beverly Hills nevű szállodájában. A német származású divattervező pedig nemes egyszerűséggel csak így indokolta a speciális helyszín- és témaválasztást: "Szeretem a repülés gondolatát. Manapság már sokszor inkább rémálom repülni, de még mindig szeretünk hinni benne, hogy isteni érzés is lehet." Úgy tűnik nekünk még sokat kell írni ahhoz, hogy Chanelben feszítsünk, de a kollekcióból ellesett ötletetket hasznosítjuk majd. Tegyétek ti is.

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés