free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Legénybúcsú

HT         Címkék: házasság, hímtag, legénybúcsú, örömünnep, utolsó 0 hozzászólás

Valami miatt minden férfinak jár a házasodás előtt egy éjszakányi szex, drogok és rock and roll. A legénybúcsú egy csapat vaddisznó örömünnepe. A Hímtag az utolsó szabad éjszakáról mereng.

A legénybúcsú alapvetően egy szomorú tevékenység - odalesz a legénység, vége a szabad életnek - ezért kitünő apropó a vaddisznózásra. A vaddisznózás összetett tevékenység, ami kedv és pénz függvénye, de elengedhetetlen kelléke az ivászat. A többi szabadon választott. Lehetnek hülye kiegészítők, hülye játékok, hülye szabályok; például egy túlélőtúrás legénybúcsún baltával történő sörnyitás; hülye szokások, mondjuk guminővel "eladó a mennyasszony"-ozni, és persze kötelező a jókedv. A legénybúcsúztatók nagyon kínosan tudnak viselkedni, sokkal kínosabban, mint például a szerenádozók vagy a politikai nagygyűlésekre járók.

Még egyszer, utoljára

Legális kurvázásAz igaz szerelemben a legénybúcsú az utolsó alkalom arra, hogy az illető ne szűzen házasodjon. A szűzen házasodás ritkán vezet jóra, a hűség zsarolása is kapcsolatgyilkoló. Nem szabályok és eskük miatt kell hűnek lenni. A szűzesség mihamarabbi elvesztésének trendje sem helyes, de a sanyargatásnak sincs értelme. A test kibomlik és szexelne. Ez van. Ami pedig nagyon különös, hogy egy férfi életében kizárólag a legénybúcsú alkalmával legális a kurvázás. Egy éjszakányi rosszéletűség mindenkinek jár és megbocsátható. Aki nem használja ki a nagy hűség előtti utolsó alkalmat, az nem feltétlenül vesztes, lehet, hogy csak nem egészséges. Betegen pedig nem ér szexelni. De, ha sikerül megfizetni a stripes csajt, vagy esetleg akad olyan jelentkező, akinek nem is kell érte fizetni, akkor nem virtuskodni kell az óvszerrel, hanem fel kell húzni. Alapszabály: csak annak bocsát meg a feleség édesanyja, aki nem szed össze semmit a legénybúcsún.

Eladó a menyasszony!

Külföldi pasikHála a fapados légitársaságoknak és hazánk szexturizmusban elért kimagasló eredményeinek egyre többen érkeznek Magyarországra legénybúcsúztatási céllal. A legénybúcsúztatók általában több hét nyaralás lóvéját hagyják itt a hosszú hétvégéiken, a hazai legénybúcsúztatóipar résztvevőinek nagy örömére. Honfitársnőim, megoldódni látszódik a "hogyan szerezzek magamnak külföldi pasit, utazás nélkül?" kérdése. A jelmezes összejövetel előnyeiA zenés-táncos helyeken egyre gyakrabban felbukkanó külföldi legénybúcsúztatók legfőbb ismertetőjegye, hogy a legények már este tízkor olyan állapotban vannak, hogy képesek vonatozni a tánctéren. A másik jellemzőjük, hogy szellemes jelmezekbe bújtatják őket a szellemes szervezők. A jelmezek a közösségi szellem megerősítésére szolgálnak, és a nemzeti beazonosítást is könnyíti, ha minden búcsúztatóra vikingszarvakat erősítenek, esetleg baszksapkát és kék-fehér csíkos polót adnak. Praktikus okokból is célszerű az egyenruha. A hajnali eszméléskor könnyebb összeszedni az egyforma mezben lézengő legénybúcsúztatókat. Persze én is hiszek a szerelem első látásban, de a búcsúztatott legényt nem érdemes elcsábítani férjfogás céljából. A társaságában fellelhető férfiak közül viszont bárkit ér kiválasztani. A legénybúcsúnak mára már semmi köze a férfivá avatáshoz. Nagy szencsénkre csak a filmekben fordulnak elő hasonló izgalmak. Itt lehet edzeni az elájulás ellen, ami a legénybúcsú legnagyobb ellensége.HTLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés