free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Naomi Campbell színjátéka

Borsa         Címkék: film, francia, modell, naomicampbell, szerep 0 hozzászólás

Naomi Campbell az utóbbi időben teljesen szét csúszott a drogoktól, keveset dolgozik, ám annál többet verekedik. Mindennek ellenére egy francia rendezőnő neki kínálja készülő filmjében a főszerepet.

A suszter maradjon a kaptafánál. Ez a mondás jut eszünkbe akkor, amikor Naomi Campbell legújabb próbálkozásáról hallunk. Próbálkozásról, amivel a köztudatban maradhat, ha nem is - a már egyre kevésbé üde - megjelenésével, de legalább azzal, hogy közszájon forog a neve. Az utóbbi időben Naomi nem csak szétcsúszott a drogoktól, de egyre agresszívebbé is vált. Ezért lep meg minket, hogy egy rendező miért éppen benne gondolkodik és kéri fel legújabb filmjének főszerepére. A rendező pedig nem más, mint a nálunk kevésbé, de Franciaországban és Amerikában jól ismert Catherine Breillat. A rendezőnő Naomira osztotta 1996-os filmje, a nálunk szintén ismeretlen Tökéletes Szerelem remake-jének főszerepét.

Catherine lassan jobban néz ki

Naomi sorban állBreillat szerint a próbaforgatások alkalmával Naomi Campbell nemcsak, hogy magával ragadó, de tökéletes alakítást nyújtott. Mi viszont szkeptikusak vagyunk és kételkedünk abban, hogy a topmodell - akivel mostanában csak hisztériái és drogos ügyei miatt foglalkozik a sajtó - emlékezetes színészi alakítással teszi magát halhatatlanná. Persze jól tudjuk, hogy a modellek, különösen, ha olyan keresettek, mint Naomi, előbb-utóbb piacra dobják saját parfümjüket, fitnesz kazettát adnak ki és kipróbálják magukat a filmvásznon is. Végül is valamiből nekik is meg kell élni, ha már nem foglalkoztatják őket annyit a kifutón. Naomi Campbell tehát csak belépett a sorba Laetitia Casta, Gemma Ward vagy Claudia Schiffer mellé. Az újra feldolgozott alkotásnak egyébként Bad Love a címe, és egy boldogtalan, szerelmi csalódásokban gazdag életű színésznő történetét meséli el. A forgatások késő ősszel kezdődnek és pillanatnyilag még nem tudni, hogy ki játsza a férfi főszerepet. A fekete vadmacskának tartott Naomi bőven tud meríteni zűrös magánéletéből és bizonyára még jól is mutat majd a vásznon, főleg egy kis fotoshopos (nem tudjuk, hogy milyen filmes tökéletesítő programok léteznek) utómunkával. Ha tehetsége kérdéses is számunkra, abban azért biztosak vagyunk, hogy virtusért nem kell majd a szomszédba mennie.(forrás: www.vogue.fr)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés