free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Párducminta, tűsarok és lakkbőr

Borsa         Címkék: dolce&gabbana, kollekció, luxus, merész, párducminta 0 hozzászólás

A Dolce&Gabbana legújabb kollekcióját a 80-as évek merészebb stílusirányzata ihlette. Az ihlető forrás bizonyos darabjait sokan tartják ízléstelennek, az új luxuskollekció mégis igényesre sikeredett.

Sokan azt mondják, hogy a nyolcvanas évek a divat szempontjából nem volt más, csak egy nagy hiba. A Dolce&Gabbana tervezői most azonban mégis ehhez a korszakhoz nyúltak vissza, méghozzá meglehetősen bátran: párduc- és zebramintás ruha-, valamint szegecselt, lakkcipő-kollekcióval rukkoltak elő.Lehet ízlésesen csinálniAz elmúlt hónapokban nálunk is elárasztották a plázák butikjait a különféle párduc-, tigris- és zebramintás cuccok, melyek túlnyomó részéről nem igazán lehetett elmondani, hogy különösebben ízlésesen néznének ki. Azonban az olasz divatház merész luxuskollekcióját elnézve be kell látnunk, hogy igen, ezeknek az állatbőrt imitáló mintáknak a felhasználásával is lehet elegáns darabokat alkotni. Egy bizonyos szint fölött, nyilván.

Nézegesd a Dolce és Gabbana kollekcióját!

Az önvédelmi fegyvernek is beillő, szegecselt, műbőr tűsarkú cipőkkel kapcsolatban már nehezebben kezdünk elismerően bólogatni, de az kétségtelen, hogy mint tárgy, igényesek. Nyilván nem arra tervezték, hogy ebben ugorjon le valaki a közértbe egy liter tejért, persze aki megengedheti magának az ilyen cipőt, annak valószínűleg nincsenek is ilyen problémái...(forrás: www.trendhunter.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés