free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hologramos körömlakk a Chaneltől

Borsa         Címkék: chanel, hatás, hiteles, hologramos, körömlakk 0 hozzászólás

A hologramos körömlakkot úgy képzeltük el, hogy felkenés után Leia hercegnő jelenik meg körömágyunkon és rendszeresen tájékoztatást ad tartós kapcsolatunk hollétéről. Sajnos nem ilyen.

Bár számos kozmetikai cég kínál hologramosnak nevezett körömlakkot, ez általában csak valami ahhoz hasonlót vagy leginkább még ennyit sem jelent. Úgy tűnik azonban, hogy a Chanel végre megalkotta a valóban hologramos körömlakkot.

Hagyományosnak tűnnek...

Hiteles hatásHa egy körömlakk üvegére az van írva, hogy hologramos, az a gyakorlatban legtöbbször szimplán gyöngyházfényű, vagy apró csillámokkal eláttott körömlakkot jelent, ami fény hatására változtatja a színét. Ez azonban még nagy jóindulattal sem hologram. Mostantól viszont a Chanel "Holographic Nail Colour" használatával tényleg könnyen elérhető körmeinken a hologramos hatás. A termék két részből áll: egy alap lakk és egy színező lakk. Az alapot egy rétegben kell felkenni, majd megvárni, míg megszárad. Ezután jön rá a szín, szintén egy rétegben, és kész. A hologramos effekt a köröm teljes felületén érvényesül: ragyogó ezüst, kék, lila, piros, sárga és zöld színek váltogatják egymást folyamatosan. A körömlakkot a Chanel limitált kiadásban dobta piacra, tehát még véletlenül sem fogjuk itthon kipróbálni. De nem kell aggódni, mire jó az Internet: a két üveg hivatalosan 35 dollárba kerül, de az E-Bay-en láttunk már 10 dollártól is.(forrás: www.trendhunter.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés