free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 kipróbált izzadásgátló

Borsa         Címkék: izzadtság, kipróbált, lista, öt, stift 0 hozzászólás

Nyáron izzadunk. Szex közben megint csak. Nincs ezzel gond; van az a szituáció, amikor izgatóan hat egy izzadt test látványa és van, amikor egyáltalán nem. Utóbbiért teszteltük az izzadtsággátlókat.

Mindannyiunk izzad nyáron, ha akarjuk, ha nem, a szervezet ilyen módon is méregtelenít. Persze az, hogy tisztában vagyunk a folyamat természetességével, még nem jelenti azt, hogy szívesen el is viseljük azt. Az izzadtsággátlók nem helyettesítik a tisztálkodószereket és az sem dolguk, hogy megszűntessék az izzadást, de azt azért elvárjuk tőlük, hogy hatásuknak köszönhetően legalább a pólónk ne legyen foltos.Az izzadtsággátló megvásárlásánál azoknak, akik könnyen lesznek allergiásak a különböző kozmetikai termékekre, fontos szempont lehet, hogy olya válasszanak, ami nem tartalmaz alumíniumot. Az alumínium klorohidrát ugyanis olyan vegyi anyagokat tartalmaz, amelyek egész egyszerűen meggátolják, hogy izzadjunk. Különböző kutatások további más káros hatásairól is beszélnek - miszerint elősegítheti a melldaganatok képződését -, de ezeket a feltevéseket még nem igazolták.

 

Dove Silk dry

A dezodor formátumú spray teljesen semleges, leginkább púder illatú. Nem szárad meg azonnal, öt perc után még érezhető az általa okozott nedvesség. Foltot azonban sem nedvesen, sem a száradás után nem hagy a ruhán. A gyártó címkéje szerint alkoholt egyáltalán nem tartalmaz, de ezen kívül - magyar nyelvű ismertető hiányában - többet nem tudunk meg az összetevőkről. Viszonylag nagy helyet foglal el és a közelében a nyílt láng használata is tilos.

Ez a trutyi kerül rád is

Lady Speed stick

Klasszikus fehér, krémes állagú termék. Illata kellemes, visszafogott. Használat után azonban, mintha hámlanál, úgy pereg le rólad a zsírgumókká aszalódott, stiftfelesleg. Ráadásul már a használat után alig két perccel is érzékeled mindezt. Természetesen a ruhát sem kíméli a trutyi, és ez az a pont, amitől kezdve lehet akármilyen jó és hatásos az első öt percben annyi bosszúságot okozott, hogy azt már nem tudja jóvátenni. Ha valakit ezután is érdekel: alkoholmentes termék, ami alumíniumot tartalmaz.

Így a citrus illatát nem érzed

Nivea energy fresh

Ami igaz, az igaz, nagyon is friss érzést ad hirtelen. A citromfű kivonatnak köszönhetően kifejezetten kellemes, de erős az illata. Kár, hogy ez viszont egyáltalán nem tart sokáig, alig fél óráig csupán. Ezután az illat szúróssá, nyomasztóvá válik és ahelyett, hogy védene és fedne, az az érzésed, mintha direkt serkentené az izzadást. Az említett fél óra után, legszívesebben azonnal lemosakodna az ember. Az összetevőiről a flakon nem árul el semmilyen adatot.

Hogy ne legyen malacunk

Rexona Sensitiv Woman

Az elhíresült "malac"-reklám főszereplőjét golyós kivitelben vásároltam meg. Visszafogott, szolid illata van, azonnal szárad, nem hagy foltot a ruhán, tehát már közvetlen a használata után is fel lehet öltözni. Majdnem egy egész napon keresztül biztosítja a beígért frissesség érzetét. Tájékoztatója szerint ez a termék is tartalmaz alumíniumot, így azoknak nem ajánljuk, akik érzékenyek erre.

Egy kis porhintés

Secret Platinum power

Dezodor formában sikerült beszerezni. Na, ez az a termék, aminek használata után hónaljad úgy fog kinézni, mint a műlesiklópálya, amit vastag rétegben befedett a porhó. Kizárt, hogy fel tudj öltözni, miután befújtad magad vele, hacsak nem mosdassz meg újra. Illata ugyan kellemes, de kit érdekel ezután? Természetesen ez is tartalmaz alumínium Chlorohydrate-t.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés