free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Gucci japán módra!

Borsa         Címkék: formatervezett, gucci, ipod, japán, tok 0 hozzászólás

Formatervezett iPod-tokkal rukkolt elő az olasz Gucci-divatház új tokiói üzletének megnyitóján. A Gucciba csomagolt iPod stílszerűen ötvözi a két nemzet védjegyét: a fejlett technikát és az eleganciát.

Ha azok táborát gazdagítjuk, akik teljes mértékben elkötelezettjei a Gucci márkának, és lehetőségeik szerint mindenüket - beleértve saját magukat is - az olasz cég termékeibe csomagolnák, most elégedettek lehetünk. Az olasz divatház megnyitotta legújabb üzletét - az eddigi tizenegy mellé - Tokióban. Az örömre persze nem ez ad okot, hanem, hogy a megnyitó alkalmából egy új terméket dobott piacra az olasz divatház.

Az elegáns iPod

Guccissima japán módraA kissé futurisztikus külsejű, ezüstszínű, Gucci-monogramos tokot iPodokra tervezték, stílszerűen ötvözve ilyen módon a japánok készítette modern technikát az olasz eleganciával. Mi szívesen öltöztetnénk iPod-unkat ilyen tartóba. Ezt viszont egyelőre mégsem tesszük meg, nem csak azért, mert nincs iPod-unk, hanem azért sem, mert a Guccissima kollekció új tagját - információink szerint - legközelebb Franciaországban tudnánk beszerezni.Gucciba öltöztetett hungarikumHa hihetünk a Colliers International ingatlanügynökség elemzésének, a Gucci-ház hamarosan üzletet nyit Magyarországon is. Nem valószínű, hogy törzsvásárlók leszünk, de kíváncsian várjuk, hogy nálunk milyen nyitó-meglepetést találnak ki. A magyar piacra betörhetnének például egy Gucci pálinkásbutykossal...(forrás: www.elle.fr )

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés