free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hiúságpróba

Borsa         Címkék: hiúság, narancsbőr, okosan, próba, short 0 hozzászólás

Ha hiúsági kérdést csinálunk narancsbőrünkből, és ennek okán egész nyáron hosszú nadrágban izzadunk, az nem menő. Legyünk lazábbak és tudatosabbak; válasszunk shortot okosan.

Igen, itt a nyár, a döglesztő hőség. Igyekszünk a lehető legtöbb ruhától megszabadulni - már amennyire ezt a városi életformánk megengedi -, hiszen adott, hogy senki sem szeret izzadni. Viszont az is adott, hogy sokkal többször válllaljuk be ezt a fajta kényelmetlenséget, mint amennyiszer nem. A túlzásba vitt hiúság, na az felel mindenért. Ahhoz, hogy ne útáljuk a nyarat és az ebben az évszakban hordott hosszú nadrágok száma se emelkedjen az egekig tudomásul kell vennünk a tényt, amely mindenért okolható: igenis, a nők 80%-ának van narancsbőre. Kenegesd, ha akarod, járj el futni, tegyél ellene, de emiatt ne foszd meg magadat a nyári shortok viselésétől. Bár az igaz, hogy bizonyos anyagok kiadják a narancsbőrt, és a rosszul megvilágított próbafülkék tükrei olyat is megmutatnak, ami egyébként nincs - vagy csak mi látjuk -, elkeseredésre azonban semmi ok. Kellő odafigyeléssel megválasztott fazon és szárhossz esetén az "L"-es méretűeknek és a narancsbőrös kollegináknak is jár, hogy a tikkasztó melegben esztétikusan, de szellősen tudjanak felöltözni. Tehát egyáltalán nem kell elfelejtenünk a shortokat, ugyanis egyetlen dolgon múlik az, hogy látszódik-e narancsbőrünk, és ez nem más, mint a short anyaga.

Annak idején A bermuda nadrágok térhódítása az 1920-as években kezdődött, a fiús divattal egy időben. Robbanásszerű elterjedése egybeesett a strandolás divattá válásával is. Nyaralóhelyeken már a nők is felültek a bicajokra, és a szoknya helyett bőszárú rövidnadrágot vettek fel, hogy kényelmesebb legyen a sportolás. Természetesen utána, illetve a plázsról a hazasétáláshoz, már szoknyával takarták el a sortot. Akkor még! MaTeljesen rendben van a kínálat: számtalan színből, anyagból és fazonból választhatunk. (Éppen ezért, a következőkben egy-egy példával illusztráljuk az ajánlott shortokat.) Lehetünk elegánsak és járhatunk akár bermudában is dolgozni, a lényeg az anyagban és a hozzá viselt kiegészítőkben (cipő, felső) rejlik. Óriási tévedés, hogy rövidnadrágot kizárólag 36-os méretű tinik viselhetnek. Nézegess nadrágokat!

TényekAz ultrakönnyű, vékony és a szűk, elasztikus, a test vonalát szigórúan követő anyagok erőteljesen megmutatják testi hibáinkat, tehát semmiképp se vegyünk ilyen anyagból rövidnadrágot. Válasszuk inkább a farmert (kép1) - abból is kaphatunk már nyári változatokat - vagy vászon, esetleg vékony szövetből készült darabokat. Nem árt tudnunk viszont, hogy a lenvászonból sem engedhetünk meg magunknak minden fajtát. A szúróstól óvakodjunk, keressük a közepes szálvastagságú fajtát. Az elasztikus pamutvászon is jó választás lehet, ha méretünknél eggyel nagyobbat vásárolunk.Kirándulásra, strandolásraA kifejezetten bővebb szabású shortokat, halásznadrágokat a nagyobb mérettel és erőteljesebb bőrhibával rendelkezőknek ajánljuk, ugyanis ezek általában jó minőségű vászon anyagből készülnek(kép2). Legelterjedtebbek a föld színeivel harmonizáló darabok, mint a khaki, a bézs, a zöld, barna, drapp (kép3). Miután a szabás tehet hagy a mozgásra, nem tapad ránk, kényelmes, laza, feszengés mentes viselet. Ha már halásznadrág... (kép4) Ezt már átmeneti időben is bátran hordhatjuk. Fazonokban is igen különbözőek ezek a nadrágok. Választhatjuk a már említett sokzsebest, de kerti partira találhatunk magunknak oldalt felsliccelt, akár élére vasalt szabásút is.Munkahelyre, partira, randiraA fent megnevezett helyekere egyértelműen az szövetnadrágra hajazó, élére vasalt bermudákat ajánljuk (kép5). A jó alakúaknak az elasztikus vászonból, a többieknek - a többség - pedig a keményebb, durvább szövetből készült darabokat. Az ilyen shortok viselése egyáltalán nem kötött korosztályokhoz, cipőválasztáshoz viszont annál inkább. Nagyon csinosak leszünk, ha magas sarkú cipőket, szandálokat választunk hozzá, de a magas talpú cipő is nyerő, ugyanis ez is nyújta a lábunkat optikailag. Élére vasalt nadrágokat minden szárhosszban, a combközépig érőtől egészen a vádliig leérőig találhatunk, mindenki hiúsága és vérmérséklete szerint eldönti majd, hogy mit enged meg magának. Ezekről a shortokról még annyit kell tudni, hogy szabásúkból adódóan mindenkit slankítanak.Ha a munkahelyed megengedi természetesen, hogy a farmerváltozatot is hordhatod. A mostanában nagyon divatos egyenes szabású farmerbermudák is remekül slankítanak és kihasználhatóak. Nem a farmerbugyikról beszélünk, ugyanis ez az a fazon, ami sajnos csak a tökéletes alakúak, és a tinik engedhetnek meg maguknak, és persze ők sem mindenhova! Senki se felejtse el, egy short - pláne a farmerbugyi - egy túlcicomázott tűsarkúval és haspolóval kifejezetten olcsó hatást kelt!Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés