free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legpraktikusabb bőrönd

Borsa         Címkék: bőrönd, csomagolás, lista, praktikus, utazás 1 hozzászólás

Szeretjük a régi bőrkoffereket, valamint az igényes, szép táskákat, de utazásnál a praktikusságra is figyelünk. Szerencsére vannak olyan darabok, ahol nem megy egyik a másik rovására. Az öt legjobb.

Bőröndválasztásnál számtalan szempontot kell figyelembe vennünk: nem mindegy, hogy hová utazunk, mennyi időre, hogy milyen járművet használunk és, hogy milyen a ruhatárunk. Elképzeléseinknek és lehetőségeinknek csak a pénztárcánk szabhat határt. Egy koffernél nyilván a legfontosabb szempont a praktikusság, és az sem árt, ha nem túlsúlyos, de a számtalan mintájú, színű és anyagú darabok között arra is érdemes odafigyelni, hogy a termék illeszkedjen megjelenésünkhöz. A különböző szempontok alapján összegyűjtöttük az öt legjobbat.

Ezzel a darabbal (kép1) akár a Marsnak is nekivághatsz. Ami a stílust illeti - ha a vörös bolygónak tényleg vannak lakói, és esetleg előttünk járnak dizájn tekintetében, akkor sem kell attól tartanod, hogy ódivatúnak találnak majd. A legjobb sci-fi kellékesek legalábbis összetennék a kezüket egy ilyen fém csodáért. A két oldalra begyömöszölt ruhák lefogására beépített gumiszalag alapfeltétel. Bármilyen rázós is az út a célállomásig, ha ebbe a kofferbe pakolsz, biztosan úgy találsz majd meg benne mindent érkezéskor, ahogyan induláskor csomagoltad. A cipzárakat rögzítő számzáras lakat pedig minden körülmények között megakadályozza, hogy klausztrofóbiás útitársad félelmének levezetéseként beleegyezésed nélkül dobálja szét a holmidat.

Pár évvel ezelőtt mindenki piros bőröndöt vett a piros nadrágkosztümjéhez, bevalljuk eredetiség ide vagy oda mi is ezt tettük. Hiszen olyan gyönyörű! (kép2) Méltóságteljes és vidám, hivalkodó és visszafogott, feltűnő és megszokott egyben, valamint remekül mutat mellettünk a reptéren vagy a pályaudvaron készült fotókon. Az Arndttaska honlapján három méretben hirdetik. Zseb hátán zseb - az útlevélnek, a sebtapasznak vagy a sarokreszelőnek is külön fakkot avathatsz! Tuti tipp: olyat garnitúrát keress, amelyiknek a legkisebb darabját a legnagyobb bőrönd fogantyújára kapcsolhatod; kettő az egyben.

 

A táskák királynője mindig is a bőrből készült változat lesz! Egy koffer is lehet finoman elegáns, az aktuális trendek felett álló. Méltán soroltuk kedvenceink közé ezt a szürkészöld, barna rávarrással díszített garnitúrát (kép3). Igaz, hogy megjelenésedet minden körülmények között emeli egy ilyen puhafedeles bőrönd, de repülőútra mégsem ajánljuk. Nem csak tartalma van veszélyben, maga a bőr is sérülékeny és könnyen megkarcolódik.

Ezt a bőröndöt (kép4) akkor válaszd, ha nem a szállodák csillagszámát vagy nőiséged mindenkori hangoztatását tartod a legfontosabbnak akkor, amikor nekivágsz a nagyvilágnak. A "tibet" fantázianevű változat strapabíró, akár kerekeken is húzható, de a hátadra is akaszthatod - minden helyzetben alkalmazkodik hozzád. Különösen azoknak ajánljuk, akik nem a nagyvárosokat, hanem a föld természeti helyszíneit választják úti célul. Szerintünk a sötétkék a legszebb.Kisgyerekkel utazni rázós műfaj. Természetesen sok múlik a kicsik természetén, érzelmi alkatán is. Illúzióid ne legyenek: mindenképp fárasztó lesz a közös kaland, ám ha a poronty élvezi az utazást, a te energiád is megduplázódhat. Legyen bármilyen vérmérsékletű a kissrác, egy ilyen tigrisbőröndbe (kép5) biztos, hogy már a bepakolás is játék lesz, ha kicsit hülyét csinálsz magadból: "Még éhes a tigris, azt hiszem a fogkefédet kívánja. Add csak oda neki. Majd ha megérkeztünk visszaadja!" - mondhatod.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés