free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Multifunkcionális Hermes-kendő

Borsa         Címkék: hermes, kendő, multifunkcionális, selyemsál, táska 0 hozzászólás

A francia Hermès-divatház egyedi selyemsállal ünnepli fennállásának 70. évfordulóját. A jubileumi születésnapra készített multifunkcionális darabot a szakemberek nem a nyakunkra tervezték.

Nem nagyon használunk kendőket, éppen ezért hiába világhírűek a francia Hermès divatcég selyemsáljai, mi leginkább nagymamáink nyakában tudjuk elképzelni őket. A divatház hetvenedik születésnapja alkalmából viszont olyan terméket dobott piacra, ami már a mi képzeletünket is beindította.

Kihajtogatva

Újraértelmezett Hermès-kendőA híres Hermès-sálból ugyanis a tervezők táskát formáltak. A divatszakemberek úgy gondolták, hogy az ismert anyagot és mintákat ezúttal a vászon bevásárlószatyrokhoz hasonló alakúra szabják, így bizonyítva, hogy termékük még hetven év után is képes a megújulásra és divatos kiegészítője lehet ruhatárunknak. Nem felejtkeztek el a praktikumról sem: ha éppen nem használjuk, akár össze is hajtogatjuk és becsomagolhatjuk a selyemtáskát az alján található cipzáros zsebbe.Méregdrága bevásárlószatyorIlyet utoljára a kilencvenes évek elején láttunk, akkor is leginkább az idősebb korosztály kezében. Akkor még a műbőr aljú, susogós anyagú szatyrok praktikusságuk miatt voltak népszerűek. A Hermès-táska is - bár kétségtelenül nem ugyanaz a kategória, mint az előbbiek - tetszeni fog valószínűleg minden korosztálynak. Bár az is tény, hogy borsos ára miatt - 700 euró - kétszer is meggondoljuk, hogy vegyünk-e egyet a jelenleg négyféle mintázatban kapható táskából.A Hermès honlapján eleinte kissé szkeptikusan nézegettük a továbbra is öregesnek vélt ruhadarabot, de néhány kattintás után szembesülnünk kellett a ténnyel, hogy itt az ideje a kendőkről alkotott poros elképzeléseinket újragondolni. A divatház oldalán húsz különböző hajtogatási módot mutatnak be, aminek köszönhetően egyedi módon variálhatjuk a Hermès-kendőket. Használhatjuk például kiegészítőként (a nyakunkban, a vállunkon, esetleg a derekunkon), de akár selyem felsőrészként is a kendőket. Így, ha mégis beszereznénk egy jubileumi Hermés-táskát szinte biztos, hogy mellette egy hozzá illő selyemkendőre is beruházunk.(forrás: www.hermes.com)

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés