free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sikkes szemeteszsákok

Borsa         Címkék: divat, kiegészítő, luxus, sikkes, szemeteszsák 0 hozzászólás

Szerintünk nem annyira normális, ha az ember lánya úgy tekint egy szemeteszsákra, mint divatkiegészítőre. Two’s Company tervezői viszont ódivatúnak kiáltották ki a hagyományos zsákokat.

Amikor a szemetet visszük le a kezünkben lévő, dagadt plasztikzsák - amelyen szolidan vagy pont nem, simán átszűrödnek az üres joghurtos dobozok, tojáshéjak vagy a használt papírzsebkendők kontúrjai - bizony nem nyújt kifejezetten üdítő látványt, esetenkénti erőteljes bűzéről pedig ne is beszéljünk. Eddig ez különösebben nem is zavart bennünket, hiszen nem úgy gondoltunk a zsákra, mint egy divatkiegészítőre, legfeljebb csak örömmel csuktuk rá a kuka fedelét.

LuxusváltozatAz amerikai Two's Company tervezői azonban úgy érezték, nem hagyhatják annyiban ezt a dolgot. Szerintük egy magára igazán adó nő nem léphet ki a lakása ajtaján egy hitvány, hagyományos szemeteszsákkal, ezért megalkották annak sikkes luxusváltozatát. A Drawstring Kitchen Garbage Bags névre keresztelt termék egy szokásos méretű, nem átlátszó szemeteszsák, elegáns, fekete-fehér, kárpitszerű mintával, tetején világoskék behúzóval. Egy 20 darabos csomag 10 dollárba kerül. Aki szeretne ilyet, többek között a cég honlapjáról is megrendelheti és ha már, akkor vásárolhat mellé a zsákokhoz stílusban passzoló gumikesztyűt, vasalódeszkát és felmosófát is.(forrás: www.trendhunter.com)

 


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés