free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legjobb csajblog

Borsa         Címkék: blogok, csajblog, legjobb, listák, öt 0 hozzászólás

Azért szeretjük a csajblogokat, mert sokszor helyettünk fogalmazzák meg a dolgokat úgy, ahogyan vannak. Ezt a mondatot is csak ők értik, ennek ellenére az alábbi öt webnaplót mindenkinek ajánljuk.

Mint ahogy az a női webnaplókról szóló cikkünkből már kiderült, a csajblog, mint olyan, egyáltalán nem nevezhető egysíkú műfajnak. Ezért egyáltalán nem könnyű az egyik női blogot a másikkal összehasonlítani, pláne nem eldönteni, hogy melyik a jobb. Kedvenceink azonban ettől még lehetnek. Persze, nem véletlenül, átfedések is vannak a már említett cikkel.)) Jöjjön tehát az öt - szerintünk - legjobb csajbog listája, abc sorrendben.

Abszinth"...most virágzik az akác és a bodza. Gyönyörű. Gondoltam, elmesélem, tekintettel a budapesti olvasókra, hogy milyen az akác, és hogy milyen a bodza. Részletesen. És hogy ezek egymás mellett, hosszan, milyenek." Mesterséges mennyországok, egy valódi nő interpretálásában (kép1), aki szükség esetén hajlakkal fújja le a legyeket és lakásfelújítás közben is képes megőrizni a humorérzékét. Arra viszont nem képes, hogy három napig csak ananászon éljen. Szerintünk ez egyáltalán nem baj.

Abszinth és Bonsaicat, női blogok képernyőtávlatból

Bonsaicat"...az írás mocskosabb dolog a politikánál, mocskosabb a legmocskosabb szexnél; az írásgengszterség, jakuzaság, az írás véres lófejküldés- és fogadás nap mint nap." Raffy, egy öntudatos mangarajongó lány álmai, alkotásai, parái, kritikái, receptjei és ömlengései, halványlilában (kép2). Tudósítások a púderszobából.

Gretagarbo
"Ha már egyszer másoknak tanácsokat osztogatunk, az a legkevesebb, hogy legalább mi magunk is követjük a saját tanácsainkat." Magáért beszél (kép3). És nem a levegőbe. Néha szokott húzni virtuális Tarot-kártyát, mert szeret a széppel játszani.

A Gretagarbo, a Marsbéli krónikák és a Tompaszög mögött is nők állnak

Marsbéli krónikák"Mert csak ágy közepén, csak paplan közepén, csak nedves orrot gazdaarchoz nyomva, kiálló szőröket gazdabirizgálósra állítva, csak úgy tudnak a macskák aludni." Aki a macskáit szereti, rossz blogger nem lehet! Pláne ha képes arra a fajta ironikus lényeglátásra, amire Montag (kép4). Egy harmincas nő rendkívül stílusosan megfogalmazott gondolatai, a macskatartásról. Is.

Tompaszög
"...óra előtt a mechwart-ligetben piknikeztünk fél liter joghurttal, 4 üveg sörrel, egy paradicsomos kenyérrel, 20 deka párizsival, krémsajttal, 2 tejszelettel és egy-egy paradicsommal. akár a malacok." Bahha pöttyös blogjában nincs erőltetett világmegváltósdi, remekül megfogott pillanatképek viszont annál több. (kép5).Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés