free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Házi sztriptíz

HT         Címkék: hímtag, , otthoni, sztriptíz, tánc 0 hozzászólás

A visszarendeződéstől tartók - a nő újra háztartási alkalmazott és szexrabszolgat lesz - és a nősoviniszták legnagyobb bánatára, de a Hímtag legnagyobb örömére, hódít az otthoni rúdtánc.

Tánccal csajozni ér. Ez igaz a pasizásra is. A jó táncérzék olyan, mint amikor jól főz az illető, mindkettő fantáziadús szexet ígér. Jót tud tenni a párzási kedvnek egy sikeres csábítótánc, és igen hererendező egy jó vetkőzőszám is a petting előtt, de csak úgy egy lassúzástól is megnőhet az igény az aktusra. Egy csaj számára nem hátrány, ha úgy főz, mint egy szakács, és úgy szexel mint egy hivatásos. Bár az emancipáció átalakította a két nem kapcsolatát, és megváltozott a csajok társadalmi helyzete is a girl powernek köszönhetően, de az alapfelállás mit sem változott: a nő a férfit akarja, a férfi a nőt.

Szextáncos

Szex és fitnesz A tánc nem tud megújulni vagy más jelentéstartalommal bírni, mert még mindig a termékenységről és az extázisról szól. A elmúlt években - hála a világhírességek népszerűsítésének - egyre több háztartásban rúdtáncolnak a nők, mert a celebek és a háziasszonyok között is megdőlni látszik a régisulis erkölcs. Új kiegyezés született a fertő és prüdéria között. A magát pénzért kellető szextáncos lehet, hogy prosti, de példaértékűen csábít a tánca, ezért simán ér elcsenni a trükkjeit és például rúdtáncórákat venni, Annak ellenére, hogy a profik és a bugyipénz izgalma összehasonlíthatatlan a stabil kapcsolat vonaglásával. Az elvhű feministák meg alakformálásnak is felfoghatják a rúdtáncot, ami jót tesz a hasizomnak és a termékenységnek, bár lehet, hogy ők maradnak inkább a kocogásnál, vagy elhíznak.

Formagyakorlat

A tűzoltó és a repülő macskaA háziasszonyok közül keveseknek adatik meg, hogy havi rotációban sztripeljenek otthon. A White Stripes klipje is inkább cinkeli a rúdtáncot, mint fényezi, de jobb ma egy táncoló, mint holnap egy kokszoló Kate Moss. A rúdtánc oktatáson résztvevők a rudat fallikus szimbólumnak használhatják és saját stílust is kialakíthatnak, de a régi bevált formagyakorlatok elsajátítása sem felesleges. Például a tűzoltó formáció, ami bár kevésbé izgató, de tricepszre kitűnő gyakorlat, a napraforgó, az ülő és a repülő macska is inkább szolgál fitnesz, mint szexuális célokat. Ha az illető nem csak az állóképessége fejlesztéséért gyúr a rúdon, akkor felveheti még a vetkőzéstechnikaórát is, ahol különféle jelmezeket tanul meg ledobálni magáról. Az ölbetánchoz meg nem kell jelmez. Otthoni prostitúcióBár a pornó erkölccsrendészetileg nem filmművészet, hanem prostitúció, de mégis még a gyakorlati órák előtt elméleti ismereteket szedhet össze belőle az élelmes tanulnivágyó mondjuk a szopásról. Nem újdonság, hogy manapság a pornó - bár semmi köze a szerelemhez - a konzumszexuális szerepe miatt a megtűrt kategóriába tartozik a közerkölcsben, és a színházakba is belopózott már. Múltkor egy színésznőt láttam pornót parodizálni, ahogy legalább három virtuális farkat markolt és szopott a színpadon. A rúdtánc is popularizálódott, már nem csak a pénzért magukat kelletők kiváltsága, így lehetővé teszi az otthoni kurválkodást. Azt nem tudom, hogy a rúdtánc mikor lesz olimpiai szám, de világbajnokságot már rendeznek belőle. Aki meg sportból szexel az beteg, de rudat szerelni a nappaliba, olcsóbb mint egy futógép.

 


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés