free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kalózdivat

Borsa         Címkék: divat, halálfej, kalóz, kirakat, sparrow 0 hozzászólás

Amikor feltűnik Sparrow kapitány a Karib-tenger kalózaiban, nem a divat jut eszünkbe. Mindenesetre a film megihlette azokat, akiknek viszont igen, úgyhogy idén minden a halálfejektől hemzseg.

Annak idején, az általános iskolai farsangon kalózlánynak öltözni már-már bevállalós dolognak számított, mert akkoriban sokkal inkább a királykisasszony, a Barbie-baba meg a Minnie egér volt a menő. Aztán eltelt egy-két évtized és jött a Karib-tenger kalózai című film első, második és most már a harmadik része is, ami - tegyük hozzá -, hogy erősen befutott, speciel megérdemelten. Ezzel persze együtt járt, hogy Jack Sparrow, a Johnny Depp által megformált őrült kalóz, stílusikon lett.

Ez a divat

Halálfej és csontok

A ruhaboltokat pedig annak rendje és módja szerint ellepték a mindenféle csíkos, horgonyos és persze, mindenek felett a halálfejes-lábszárcsontos motívumokkal díszített ruhadarabok, meg a hosszú, feltűnő, többnyire gyöngy nyakláncok és a hatalmas fülbevalók. A hazánkban is kapható, kommersz nemzetközi márkák közül többek között a Zara és a Mango jelentkezett ilyen holmikkal, a kalózos stílusirányzat emóval keveredő változatát pedig legtipikusabban talán a H&M tiniknek szánt kollekciója képviseli.

Persze a filmet gyártó Disney cég sem akart kimaradni a divatőrületből származó bevételekből, ezért piacra dobták a saját kalózos kollekciójukat, melyben találhatók ruhák, ékszerek, cipők, játékok és elektronikus kütyük is. “Az emberek olyan ruhákban járnak és olyan kiegészítőket viselnek, mint amilyeneket mi, a filmben. Ez az első rész bemutatása után még eléggé meglepett, de mostanra már olyan régóta megy ez így, hogy egyáltalán nem tűnik furcsának, sokkal inkább megszokott lett.” - nyilatkozta Orlando Bloom, a film egyik főszereplője egy amerikai magazinnak.

(forrás: www.trendhunter.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés