free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kondom kollekció

Borsa         Címkék: adrianabertini, aids, óvszer, prevenció, ruhák 0 hozzászólás

Az AIDS elleni küzdelem, a prevenció fontos, ki-ki a maga módján segít. Mivel megoldással egyelőre nem szolgálhatunk, csak díjazni tudjuk Adriana Bertini figyelemfelkeltő, óvszerből készült ruháit.

Adriana Bertini, brazil tervezőnő tíz éven át dolgozott azon a különleges ruhakollekción, amelynek darabjai egytől egyig óvszerek felhasználásával készültek. Tette mindezt azért, hogy felhívja a figyelmet az AIDS elleni védekezés fontosságára.AlapvetőA 35 éves Bertini önkéntesként dolgozott egy HIV-pozitív gyermekeket segítő szervezetnél, ekkor merült fel benne, hogy a szakmájában is tehetne valamit az AIDS elleni küzdelemért. "Az óvszer olyan alapvető, mint a farmernadrág és olyan szükséges, mint a szeretet" - nyilatkozta Bertini a Whole Life Times magazinnak.

Nézegess óvszereket!

A Dress Up Against AIDS névre keresztelt, merészen ötletes kollekció 14 darabból áll, ezek között találunk topot, szoknyát, koktélruhát, de még estélyit is. A legegyszerűbb ruha készítéséhez ezer, a legbonyolultabbhoz pedig nyolcvanezer darab kondomot használt fel a tervezőnő. A ruhákat nagyszabású divatbemutató keretében mutatták be, majd pedig a Kaliforniai Egyetem múzeumába kerültek. A sorozatgyártás nem valószínű, de az biztos, hogy figyelemfelkeltésnek nem volt rossz.

(forrás: www.trendhunter.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés