free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Bugyi, fából

Borsa         Címkék: bugyi, divat, fa, francia, textilipar 0 hozzászólás

A textilipar legújabb vívmányának és egy francia tervezőnőnek köszönhetően már fából készült bugyit is hordhatunk. Éljen, hurrá, nem is tudtuk, hogy lettünk volna meg nélküle...

Ha azt halljuk, hogy fából készült alsónemű, akkor kapásból valamiféle bio-erényövre asszociálunk és tulajdonképpen egy kicsit sem lepődünk meg. Jó, talán egy kicsit, pedig a fa és az alsónemű is stimmel Sophie Young, francia tervezőnő alkotta bugyogóban.

A szálkától nem kell tartani

Selymes és környezetbarát

A Lenpur egy hazánkban még kevéssé ismert, környezetbarát textilipari újítás. A Lenpur szálat erdei fenyő feldolgozásával, speciális eljárással nyerik. A végeredmény egy erős, ám mégsem sprőd, sokkal inkább puha, selymes és fényes anyag. A Lenpur gyorsan alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez és képes a rugalmas alakváltásra. Szálai belül üregesek, így a nedvességet és az elektromosságot is könnyen elvezeti, emellett pedig kiváló szagsemlegesítő képessége is van. Egyértelmű, hogy ezek a kétségkívül előnyös tulajdonságok sokoldalú felhasználásra teszik alkalmassá, többek között most már fehérnemű is készül belőle.

A teljesen idióta - g=9.8 - névre keresztelt Lenpur fehérnemű kollekciót Sophie Young, francia tervezőnő alkotta meg. A darabok ránézésre és tapintásra ugyanolyan finomak, szexisek és kényelmesek, akár bármely igényes fehérnemű. A kollekció darabjait a g=9.8 online shopjából lehet megrendelni, 30 eurótól kezdődő áron, ám a választék... na, az még nem igazán van...(forrás: www.trendhunter.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés