free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Fehérnemű lámpák

Borsa         Címkék: dizájn, fehérnemű, iparművész, lámpa, női 0 hozzászólás

A félhomály és a női fehérnemű klasszikus kombinációjának jelentéstartalmát értelmezi újra egy fiatal, amerikai iparművész lámpakollekciója. Fűzőlámpa, kombinécsillár, giccsdizájn.

Abban talán mindenki egyetért, hogy egy szexi fehérnemű és egy szolidan sejtelmes, huszonöt watton világító izzó számtalan kellemes dolognak adhatja meg az alapját. Például a lámpakészítésnek... Legalábbis Kelly Brook, egy fiatal, amerikai iparművész számára.

Nézegess világító kombinékat!

Egyedi darabok

Brook fejéből 2003-ban pattant ki az ötlet, hogy milyen jópofa dolog lenne a lámpaernyőt fűzővel vagy kombinéval helyettesíteni. Az első darabokat az ismerőseinek készítette ajándékba, aztán, ahogy az lenni szokott, hamarosan az üzlet is beindult. A művésznő minden egyes lámpát kézzel készít, a fehérneműket pedig egy speciális eljárással tartósítja, hogy megőrizzék formájukat és ne legyenek gyúlékonyak. A Tramp Lamp kollekció minden modellje egyedi darab és saját névvel is rendelkezik.

Azt, hogy ezek a dizájngiccsek elsősorban női vagy férfi lakásokba illenek-e inkább, nem lehet egyértelműen eldönteni. Mindenesetre, aki szeretne otthon tartós kapcsolatának kombinéban világítani, az a tramplamps.com weboldalról minden további nélkül rendelhet magának, 140-160 dollár közötti áron.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés