free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cseresznyeszezon a Marc Jacobsnál

Borsa         Címkék: cseresznyeszezon, divat, friss, kreátorok, marcjacobs 0 hozzászólás

Úgy tűnik a cseresznyeszezon nem csak a zöldségesek kínálatára, hanem a kreátorokra is frissítően hat. Annyira divat a cseresznyeminta, hogy Marc Jacobs még az időt is ebben méri. Nem bánjuk.

Egy jó tervező mindig figyel a tökéletes időzítésre. Amikor az amerikai divatguru, Marc Jacobs legújabb kiegészítőjét látjuk, joggal érezzük, hogy ez most kétszeresen is igaz. Egyrészt mert valóban itt a cseresznyeszezon, másrészt pedig, mert a pontos időt mutatja. Mert a Marc névre keresztelt cseresznyealakú medál, tulajdonképpen egy láncra fűzhető és a nyakba akasztható óra.

Tíz perccel múlt tíz...

Kérész divatNem hisszük, hogy él olyan ember a Földön, aki gyerkkorában nem hordott, legalább egyszer, valódi cseresznyéből készült fülbevalót. Ez a nem túl tartós kiegészítő gyakorlatilag kötelező eleme volt a nyári cseresznyeszedésnek. Akkor jó mókának tartottuk, de ma már nem valószínű, hogy bárhol is ezzel flangálnák. Erre viszont nincs is szükség, hiszen ha nosztalgiázni támadna kedvünk, akkor bőven találhatunk cseresznyemintás kiegészítőket.Hiszen ha körülnézünk az üzletekben, könnyen támadhat az az érzésünk, hogy a divatszakemberek idén egy tálból cseresznyéztek és ez a kora nyári gyümölcs, mindannyiukat megihlette. Szinte minden ruhadarabon, pólón, ruhán és szoknyán, illetve kiegészítőn megtalálod a cseresznyemintát. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy még cseresznyemintás cipőbetétet is láttunk már. Mi nem ragaszkodunk egy teljes cseresznyés kollekciókhoz, de Marc Jacobs órája nekünk is elnyerte a tetszésünket. Megérett a viselésreAz óra számlapján a Marc szó betűi jelzik a negyed órákat. Nem mondjuk, hogy kapásból tudni fogjuk - főleg nem fejjel lefelé -, hogy mennyi az idő, és az is esélyes, hogy a dekoltázsunk több tekintet vonz majd. Ezt viszont egy cseppet sem bánjuk, hiszen bárhogy is, de biztos, hogy kedvelni tudnánk ezt a stílusos kiegészítőt. Ha a toronyórát lánccal nem is akarjuk, ezt az órát szívesen elfogadnánk. A Marc óra itthon még nem hozzáférhető. Ahhoz, hogy megvegyük egészen Párizsig kell mennünk, és ott, a Champs Elyséés-n 119 euróért meg is kaphatjuk.(forrás: www.publicisdrugstore.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés