free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Pánt nélküli tanga

Borsa         Címkék: csúnya, divat, értelmetlen, pántnélküli, tanga 4 hozzászólás

Brit tervezők áldozatos munkájának köszönhetően elkészült minden idők legértelmetlenebb ruhadarabja, a pánt nélküli tanga. Nem szép, nem szexi és nem praktikus, mégis veszik, mint a cukrot.

A fehérneműdivatra jellemző, hogy ha valami újítás megjelenik a melltartón, akkor azt előbb-utóbb az ahhoz tartozó bugyi is követi, vagy fordítva. Gondoljunk csak például - bár elfelejteni jobb lenne - a szilikonpántos rémségekre. A pánt nélküli melltartót már elég régen feltalálták és úgy tűnt, hogy ezt az elképzelést a bugyi nem tudja követni. Mert odalent azért mégiscsak kell, hogy valami, legalább egy gumimadzag megtartsa azt az egyre minimálisabb méretű kis anyagdarabot. Nos, úgy tűnik, brit tervezőknek sikerült kiküszöbölniük ezt a problémát is, és igen, figyelem, dobpergés: feltalálták a pánt nélküli tangát!Teljesen értelmetlenA pánt nélküli melltartó egyértelműen hasznos, hordható dolog és főleg pánt nélküli vagy nyakban kötős topokhoz, ruhákhoz ajánlott. Ha már itt tartunk, megjegyeznénk, hogy ideje lenne már, ha erről tudomást vennének azok a nők is, akik ezekhez a ruhadarabokhoz a mai napig pántos melltartót hordanak, annak ellenére, hogy a méreteiket a pánt nélküli is simán elbírná.

Nézegess láthatatlan tangákat!

A pánt nélküli tangának azonban, nem úgy tűnik, mintha lenne bármi konkrét értelme. A darab leginkább úgy néz ki, mintha az ember lánya csak egy intimbetétet viselne, ráadásul azt is fordítva, ragasztócsíkkal maga felé. Női szemmel ez nem szép látvány, és valószínűleg nem éreznénk különösebben szexinek magunkat egy ilyen alsónemű viselése közben. Arról már nem is beszélve, hogy ha éppen egy elhízott nő ugrik bele, a látvány - legalább is, ahogy mi elképzeljük - több, mint visszataszító. Emellett egyáltalán nem tűnik kényelmesnek sem, mondjuk ez még hagyján, annyi mindent hordunk, ami nem kényelmes, például hagyományos tangát, ugye... A készlet erejéigAmi pedig a praktikumot illeti. Nos, a gyártó a "láthatatlan alsónemű" szlogennel reklámozza a cuccot. Remek. Pláne manapság, amikor abban sincs egyáltalán semmi, ha valaki nem hord bugyit. Bizonyos körökben ez még divat is, elég ha csak a celebek egyre unalmasabbá váló "villantásaira" gondolunk.A pánt nélküli tangát LoveHoney.co.uk webáruház forgalmazza. Bármilyen meglepő, a készlet nagy részét már elkapkodták, de aki úgy érzi hogy mindenképp szeretne birtokolni egy ilyen csodás darabot, fekete színben még rendelhet magának, 14 fontért.A tökéletes értelmetlenségre törekvő ízlésbűnözőknek pedig, a pánt nélküli tangát az általunk már korábban bemutatott, negyed bugyihoz hozzávarrt csípőnadrággal érdemes viselniük.(forrás: www.styledash.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés