free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Louis Vuitton az űrbe

Borsa         Címkék: divat, francia, kultúra, louisvuitton, táska 0 hozzászólás

A francia Louis Vuitton-divatház egy sajátos ötlettől vezérelve üzletpolitikáját némi kultúrával kötötte egybe. Az utazóbőröndjeiről híres cég ugyanis táskáit, az univerzum ihlette alkotások között kínálja.

Mostanában divatos befizetni egy űrsétára. Azoknak, akik úti célul az űrt választják, biztosan szükségük lesz egy utazóbőröndre is. Valószínűleg ez lebegett a francia Louis Vuitton divatcég szakembereinek szeme előtt, amikor a Párizsban található üzletükben megnyitották az Űr csábítása című kiállítást. Igaz, hogy az 1854-óta működő divatháznak mindig is az utazás és az ahhoz köthető témakörök voltak az ihletői - hiszen a cég éppen monogramos utazóböröndjeinek köszönheti hírnevét -, de ilyen messzire eddig még nem tekintettek. Most viszont az űrről, illetve az egész univerzumról szóló alkotások díszítik a divatház üzletének falait. Így vásárlás vagy nézelődés közben, nem csak a táskák között válogathatunk, de akár egy komplett kulturális élményben is részesülhetünk.

Nézegesd az Űr csábítása kiállítás alkotásait!

Vásárlás az űrbenAz egész nyáron nyitva tartó kiállításon az univerzum üressége ihlette fényképek, installációk, videofilmek és egyéb művészeti alkotások láthatók. A NASA, eddig a nagyközönség számára ismeretlen, negatívjai ésYves Klein A föld kéksége az űrből című alkotása épp úgy helyet kaptak a tárlaton, mint Pierre Huyghe holdbéli sétára indult, és Neil Armstrong hangjára ütemesen lépkedő fényalakja. Hogy egyértelművé váljon, miről is beszélünk, érdemes végignézni a kiállításról a galériánkba összeválogatott alkotásokat. Bár a Louis Vuitton táskáknak valószínűleg nem mi vagyunk a célközönségei, de díjazzuk az ötletet, hogy most akár a kiállítás apropóján, nekünk is érdemes hozzájuk benézni. Így ha a nyáron egy párizsi kultúrkörútra támadna kedvünk, nyugodt szívvel és joggal iktathatjuk be a francia főváros divatfőutcáján található üzletet is.Az Űr csábítása tárlat nem valószínű, hogy hozzánk is eljut. Így nálunk a csillagászati kiállítással még nem, de csillagászati árakkal azért így is találkozhatunk.(forrás: www.vogue.fr)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés