free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Pénzesdoboz

Borsa         Címkék: ajándék, doboz, ötletes, pénz, praktikus 0 hozzászólás

Kínos szitukhoz vezethet a készpénz ajándékszerű átadása, ezért sokszor inkább veszünk valamit az ünnepeltnek. A felesleges tárgyak helyett, vegyünk pénzdobozt, így kínos körök nélkül adhatunk kápét.

Pénzt ajándékozni meglehetősen fantáziátlan és többé-kevésbé kínos dolog. Ugyanakkor mégiscsak olyasmi, aminek a megajándékozott nagy eséllyel örül, abból a prózai okból, hogy a pénznek mindig van helye. Nos, már megvan annak is a módja, hogy cseppet sem kellemetlen, annál inkább szellemes formában lephessünk meg valakit egy kisebb pénzösszeggel: elég, ha a bankókat a Don't Count On It nevű varázsdobozba zárva adjuk át.

Mágneses-tologatós

A Don't Count On It látszólag egy egyszerű fadoboz, az elején kis, köralakú ablakokkal, amelyeken keresztül a behelyezett, ropogós bankjegyek hívogatóan figyelnek. Ahhoz azonban, hogy a címzett hozzáférhessen az összeghez, meg kell fejtenie a beépített, mágneses-tologatós rejtvényt, ami nyitja a doboz oldalán lévő ajtócskát. A feladat van annyira bonyolult, hogy a bénázás poénossá tegye a szituációt. Mire pedig a megajándékozott megbirkózik vele és hozzájut a pénzhez, már úgy érzi, hogy nagyon is megdolgozott érte...

Forinttal is működik

A dobozba persze nem csak bankókat, hanem bármilyen papír alapú ajándékot, például koncertjegyet is tehetünk. A Don't Count On It internetes áruházakból szerezhető be, 9.95 fontért.

(forrás: www.firebox.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés