free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sokkoló mellek

Borsa         Címkék: bizarr, fotósorozat, művészet, philliptoledano, sokkoló 0 hozzászólás

Manapság a művészet akkor működik leginkább, ha sokkol. Ezzel nincs is semmi gond, ha közben valódi tartalmat is közvetít. Mint például Phillip Toledano zseniálisan bizarr fotósorozata.

Ha művészettel egyáltalán még lehet érdemben hatni, akkor a sokkoló alkotásokkal van erre talán a legnagyobb esély. Ezzel valószínűleg Phillip Toledano, amerikai fotóművész is alaposan tisztában van, legalábbis Hope And Fear című fotósorozata alapján egészen biztosan.

Manifesztáció

"A remény és a félelmek, a belső vágyak és a paranoia külső manifesztációi" - a művész honlapján ez a mondat szerepel a sorozat mottójaként. Találóan. A zseniálisan bizarr fotókon a nemi szerepek és vágyak keltette paranoid víziók jelmezeibe bújt embereket látunk. Ami persze simán elvontnak tűnhet. Meg, ugye fúj, de gusztustalan az a nő, a teljes felsőtestét borító több tucatnyi, dundi mellel… De a legtöbb nővel előfordult már, hogy egy férfival folytatott beszélgetése közben azt kellett konstatálnia, hogy az illető nem hozzá, hanem a helyére képzelt, nagy rakás csöcshöz beszél. A legtöbbünknek volt már része nemkívánatos érintésekben is. Meg a szemtől nem látás és fültől nem hallás jelensége sem ismeretlen, igaz? Nos, akkor az okoskodásból talán ennyi elég is. A képek azért vannak, hogy nézegessék őket. A többit majd elmondják magukról.

Nézegesd Phillip Toledano fotográfiáit!

(forrás:www.thecoolhunter.net)

 


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés