free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A lányok angyalok

HT         Címkék: csajok, énekesnők, hímtag, tíz, videók 0 hozzászólás

A Hímtag szerint a pasik jobban énekelnek mint a csajok, ám vette a fáradtságot és összeszedett tíz nőt, tíz énekesnőt, akiket, bár nem szólítaná angyalomnak, elismeri tudásukat. Csajos videók.

Az ne zavarjon senkit, hogy egy angyal nemtelen, bárki szólíthatja stabilját angyalomnak, ha pedig már megunta: a szivi, a bébi, a babám, az életem, a kedvesem, az édesem, a drága párom, a mucikám és a többi is szóba jöhet. Szerencsére a szerelem és a társi tisztelet intim gügyögéseit ritkán halljuk nyilvánosan, így nem kell megütközni azon, hogy ki, hogyan szólítja tartós kapcsolatát. Misztikusnak tűnhet, de csak egyszer volt olyan nőm, akit áldásnak éreztem. Még véletlenül sem hívtam angyalomnak. Mert az angyalom az közhely. Nincs bajom a közhelyekkel. Megfelelő helyzetekben olyan semleges játszmákat alakíthatunk ki közhelyek alkalmazásával, amik rendkívül szórakoztatóak lehetnek. Viszont, ha angyalomnak hívnak valakit nyilvánosan, akkor az illető biztosan megtalálja az élete értelmét.

Mindenki énekelni akarNyilván a férfifasizmus uralta showbiz miatt, de kevés vállalható nőnemű énekes van. Túl sokan akarnak manapság énekesek lenni, de kevesen énekelnek jól. Ezek között pedig mégkevesebb a jól énekelő nő. Madonnában is csak az évtizedeket felölelő hosszútávúság a tiszteletreméltó, mert értékelhető énekhangja nincs a művésznőnek. A zenéről beszélgetni abszurd, meg egyébként is szubjektív, de az alap, hogy a pasik jobban énekelnek, mint a csajok. Viszont a kivétel próbára teszi a szabályt. Angyali énekesnők következnek.

The Distillers

Bevallom, amikor életemben először láttam élőben Brody Dalle-t, akkor szexista gondolataim támadtak. Állt a mikrofonja mögött és két szótag között, amikor csak tehette, kiköpött a közönségre. Igazi punkkoncert volt, a közönségből is záporoztak a köpetek a színpadra. Csulagruppen. Nem egészen értem a punk programját. Soha nem értettem a "nincs jövő" önpusztítását - a gyorshalál logikusabb ilyen szlogenhez -, de a "punkok nem halottak" feltámadásos jelmondat sem győz meg arról, hogy létezhet anarchia kapitalizmus nélkül. Ennek ellenére a fiúhangú énekesnők közül Brody Dalle a kedvencem.

Coco Rosie

Bianca és Sierra Casady testvérek. A legendamarketing szerint kisgyerek korukban elszakadtak egymástól és úgy nőttek fel mint a két Lotti. Artista módon zenélnek, de zenéjük debilitása lenyűgöző, még akkor is, hogyha Björk utánérzés. A kislányhangú énekesnők közül a Coco Rosie a kedvencem.Eurythmics

Annie Lennox Madonnával ellentétben jó hanganyagú és képzett énekesnő és bár Lennox is hosszútávú karriert kapott, Madonnához képest jelentősen karcsúbb bankszámlával bír. A szexizmus hatalom. Lennox pedig nem klasszikus szépségideál - mégcsak a média által sugalltra sem hajaz -; erre a típusra társaságban, az érdekes szépség kifejezést illik használni.

[PAGEBREAK]

PJ HarveyAz egyik kedvenc szerelmes számom. Az a jó ebben a szerelmes számban, hogy azt csak Polly Jane énekelheti. Nekem PJ Harvey a női Mick Jagger, és karrierje sejteti, hogy mekkora igény van női Mick Jagerre. Bár Polly Jane angol, de tőle hiteles a nagy rákenroll svindli. PJ Harvey a kedvenc szuicidénekesnőm.

Zap Mama

A multikulti angyalai Kongóból és Belgiumból. Az afroeurópai éneklés nagymesterei. Nem értem, hogy mitől világzene a Deep Forest, a Rolling Stones meg miért nem, de a Zap Mama a kedvenc kórusom. Velük szívesen táncolnék egy nyilvános szórakozóhelyen. Aláznának. Nem képzeltem be magamnak soha öt nőt egyszerre. Egy kórustag meg sohasem érdekelt igazán. Ja, és szerintem az AC/DC világzene.Aretha Franklin

Tiszteltetem az ideológiát. Aretha Franklin igazi asszonyfelszabadítási frontharcos. Tiszta udvar, rendes ház. Örökhűség. Angyali üdvözlet. Franklin pályájának kezdetén máshogy működött a tehetségek kiválasztása. A felvételen szembeötlő, hogy a három vokalista lány előnyösebb nemi jegyekkel rendelkezik, mint Aretha. Na, de a hangjuk. Aretha Franklinnak kezet csókolnék. A kedvenc forradalmár énekesnőm.

[PAGEBREAK]

The 5,6,7,8's

Japán antigésa szörfpunk. Tarantinónak köszönhetjük, hogy nagyá tette őket. Tarantino soundtrackjének lenni jól jövedelmez. Rengeteg sznob csak a mester hatására ismeri fel pl. az 5,6,7,8?s nagyszerűségét. Mondjuk ők megérdemlik az egyslágeres világsikert, mert nem énekelnek. A három csaj 1 pasi felállás csak kellő alkoholos befolyásoltság alatt ér. Meghát mégiscsak antigésák, viszont a kedvenc húhogós zenekarom.

Tori AmosVasárnap nézhető Budapesten. Nem egy világsztár, viszont állítólag természetes vörös. Torifíleknek kötelező. A hölgyben a humora az izgalmas. Az hagyján, hogy két és fél éves kora óta zongorázik, és simán kigúnyolja a Nirvánát és Busht, és bírják a melegek is, de legalább tízmillió lemezt adott el eddig világszerte. Istennel is tréfálkozik. Szerintem kicsit idős hozzám, de Tori Amos a kedvenc parodista énekesnőm.

Skunk Anansie

Színes szélesvásznú amerikai filmben debütálni nagy kihívás. Főleg úgy, hogy a film jó. Skin azóta már szólista. Kár, hogy elhagyta a rockot és a vadócságot. Évek óta oda a Skunk Anansie. Kezdőként az énekesnő megsértette a régi rockszabályt - túl komolyan vette magát ., de ettől lett hitelesebb, mint Bruce Dickinson a Iron Maiden-ből. Egy filigrán termetű kopasz igazságagresszor? Igaz, hogy sokkal előnyösebb, amikor mosolyog, és nem vicsorog, de Skunk Anansie a metálban volt erős. Ő a kedvenc rockénekesnőm.

Diva Plavalaguna

Az operában általában, ha leszúrnak valakit, akkor az még legalább öt percig énekel, csak azután hullik el. És nem lehet érteni a szöveget sem. Én például néha Diva énekét Gaia panaszának képzelem. Talán azért is tetszik ez az ária, mert előbb énekelnek és csak azután pusztulnak el. Sokkal életszerűbb, mint Verdi. A Diva kizárólag tudományos célból érdekel szexuálisan. Egyébként Diva Plavalaguna a kedvenc földönkívüli énekesnőm.

HTLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés