free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ébresztő-iPod

Borsa         Címkék: ébresztő, ipod, modern, technika, vicces 0 hozzászólás

Manapság a legtöbb ember a mobiljára ébred. Remek találmány az ébresztő funkció, élvezzük is, de szerintünk hamar leváltja majd egy még modernebb technika, az iPod ébresztőóra. Viccesen néz ki.

A csörömpölős, sípolós ébresztőórák kora rég lejárt, a rádiós vekkerek is már a múlté, most a mobilébresztések mennek leginkább. Lassan erről is le fogunk szokni, már ha rendelünk magunknak egy ébresztős iPodot. A modern technika és a retró stílus ötvözésével manapság nagy eséllyel lehet sikeres terméket alkotni, ezt felmérve és kihasználva, az eddig főleg hangszóróiról ismert, kínai-kanadai Edifier cég legyártotta a Retro iPod Alarm Clockot.

A kinézetét még meg kell szokni

Számlap nélkül

A készülék formája a klasszikus, csörömpölős, ikercsengős ébresztőórákéra hajaz. Ezen azonban csengők helyett hangszórók vannak, a számlap helyére pedig a beépített dokkolóállomás segítségével csatlakoztatható az iPod. Az ébresztés ideje, hangereje és az, hogy mely dalokat játssza le az iPod memóriájából, az óra hátulján található gombok segítségével állítható be. A tetején pedig ott az elmaradhatatlan "odavágós" gomb, mely ennek a terméknek az esetében egyébként a szundikálós funkciót aktiválja, majd kilenc perccel később megismétli az ébresztést. A Retro iPod Alarm Clock 39 fontért vásárolható meg az interneten.(forrás: www.firebox.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés