free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Pénztárcatáskát a kézbe

Borsa         Címkék: bulga, gyerekkor, kapcsos, pénztárca, táska 0 hozzászólás

Mi még simán emlékszünk gyerekkorunk menő, kapcsos pénztárcáira. A Bulga tervezői révén ismét villoghatunk velük, de ezúttal a megszokottnál nagyobb és használhatóbb formában. Táskaként.

Mivel szeretjük a táskákat, folyamatosan szemmel tartjuk a legújabb táskadivatot. A Bulga legújabb táskakollekciót látva, gyerekkori pénztárcáink jutottak az eszünkbe, azok a pillanatok, amikor az erszényen található csatot agyba-főbe nyitogattuk az érdekes hangja miatt.Őszre készülveA divatguruk valószínűleg el sem tudják képzelni, hogy vannak még olyanok, akik esetleg nem szerezték be az idén nyárra szükséges kiegészítőiket, így a pénztárcaalakú táskák már a cég őszi kollekcióját képviselik. Éppen ezért az őszi divatszínekhez - a dohányszínűtől, a kakin és a gesztenyén át a metálszürkéig - passzoló színárnyalatokban találjuk meg azokat. A sokzsebes, aranyozott zárkapcsos, lágy bőrből készült darabok léteznek kisebb és nagyobb, vállra akasztható és kézitáska változatban egyaránt. A tökéletesnek tűnő kiegészítőről azért nem árt tudni, hogy a bőr lágyságát nem más adja, mint hogy valóban puha baribőrből készítették.

Nézegess pénztárcatáskákat!

A júniusban piacra dobott és a neten is megrendelhető kollekció darabjaiból a sztárvilág üdvöskéi közül Jessica Simpson, Nicky Hilton és Lindsay Lohan már beszerzett magának egyet-egyet. Mi a bárányokra gondolva és az árcédulát látva - 490 euró - biztosan elhatárolódunk a pénztárcatáska jövőbeni megvásárlásától.(forrás: www.modeandthecity.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés