free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Emberszag

HT         Címkék: ember, hatás, hímtag, illat, szag 0 hozzászólás

Ahány ember, annyi szag. Van, amit illatnak érzünk, van, amit bűznek. Ráadásul a párologtatással kommunikálunk és hatással vagyunk másokra is. Szerencse, hogy az ember szaga nem hazudik.

Manapság a büdös embernek nincs esélye, pedig a szag emberi dolog. Sokféle szagunk van. Attól lesz szagunk, hogy folyamatosan kipárologtatunk magunkból fizikai és érzelmi szagokat, illóanyag molekulákat. Másmilyen a szagunk amikor sírunk és másmilyen amikor nevetünk. Durva, hogy a kipárologtatott molekulák hatást váltnak ki egy másik lény hormonszintjében. A szexuális szagokat is az orrunkkal gyűjtjük össze ugyanúgy, mint a szagos radír vagy a kén szagát. Sokan a szagtalanságban hisznek, sokan a műszagokban. Sokan azt gondolják, hogy a szagától állat az ember.

A szag nem hazudik

A vér szagaA vérben az a nagyszerű, hogy sok mindenre lehet használni. Vér nélkül nem lehetne például drogozni. De a vér, az termékenység, meg egészség, meg lélek is. Ja, és szállítja azt az energiát, amiből élünk. Az embernek annyira rossz a szaglása, hogy egy tömött szórakozóhelyen bajosan tudja kiszagolni a menzeszes csajokat. De, ha egyenként végigszaglássza a felhozatalt, akkor bízhat az orra több tízmillió szaglósejtjében. Egyszerűbb azonban kutyákkal kerestetni a menszeszes csajt, mert egy kutyának legalább 200 millió szaglósejtje van - feltéve, ha beviheted a kutyát a szórakozóhelyre. Egyébként a káros szenvedélyeink roncsolják az érzékszerveinket, a szaglás és az ízlelés tapasztalatszerzését is. Az erős dohányosok tudják, hogy miről beszélek.Szagot legalább olyan nehéz digitalizáni, mint érzelmeket. Bár a szorgos professzorok és a processzorlobbi hamarosan eléri, hogy a halló- és látókészülékek mintájára szaglókészülékekkel segítsék a szaglásfogyatékkal élőket. A nem túl távoli jövőben szagokat lehet majd letölteni a netről, igazi szagosfilmet lehet majd nézni. A hetvenes években a rendező még úgy oldotta meg az illatosítást, hogy interaktívvá tette a mozizást. Ahogy a film pereg, néha számok villannak fel a mozivászon sarkában, a mozijegyen meg olvasható, hogy melyik számjegyhez melyik szag tartozik.

Mesterséges előállítás

Bugyibutik és párválasztásA háromdimenziós szagos filmek és a cyberszag korában nem lesz jó üzlet mondjuk használt bugyi kereskedést nyitni. A legális pedofília hazájában évtizedek óta költenek a japán férfiak súlyos yeneket többek közt a sailor fuku-s csajok viseletes bugyiaiért. Nyilvános bugyibutikokban és bugyiautomatákból zajlik a kereskedelem. A használt bugyit eladásra kínálja a kereset-kiegészítésre szoruló nőstény, és megveszi a szagmintára vágyó hím. Virtuális szagarchívumban érdemes gondolkodni, és az érzelemportál sem hülyeség. Viszont a bugyibutik.hu stipstop.A szagokra rámehet egy házasság is. Vannak csajok, akik szag alapján választanak pasit maguknak. Vannak csajok, akik a férfijuk szagába szerettek bele. Ismerek nőket, akik zsigerből lesznek nőstények, ha megérzik a hímjük szagát. Manapság illatosított a világ. Illatosítottak a nemek és a háztartások is. Az uniformizálás és a szagtalanítás dívik. Dezodorált a párválasztás és műszagú a vágykeltés. De nagy szerencsénkre az ember még mindig emberszagú.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés