free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Csatlakozz Diorra!

Borsa         Címkék: dior, kollekció, kütyü, számítógép, usb 0 hozzászólás

Bármit is mondanak, a nők értenek a számítógépes kütyükhöz. Bizonyos divatcégek viszont ezt nem veszik számításba. Ezért, ha a Dior USB-drive-jára vágyunk, a férfi kollekcióból kell vásárolnunk.

Nagyképűen kijelenthetjük, hogy a Borsánál mindenki tisztában van az informatika világában megjelenő újításokkal. Persze ez így nem teljesen igaz, és bár lehet, hogy programozni még nem tudunk, de külön kiselőadást azért nem kell tartani nekünk a CD--írók vagy az USB-drive-ok használatáról. Ezért nehezményezzük, hogy a francia Dior-divatház, új termékét - ahelyett, hogy az nekünk szólna -, csak férfiaknak szóló kollekciójában mutatta be.

Nem(i) kérdésÚgy tűnik, hogy a nemi sztereotípiákból az élet egyik területén sem tudunk kilépni. Mindannyian hallottuk már, hogy: a nő maradjon a fakanálnál, és ne törődjön azzal, amihez mit sem ért, vagyis a technika és az informatika világával. Mivel ezzel az állítással alapból nem értünk egyet, kifejezetten nem kedveljük, ha mondjuk a divat világában is megjelennek hasonló megnyilvánulások. Bármennyire is szeretnénk, egyelőre nem nagyon tudjuk másnak tulajdonítani a Dior-divatház új termékét, egy tetszetős külsejű USB-drive-ot, amit csak és kizárólag férfi kollekciójában jelentetett meg. Egyértelmű, hogy pendrive-ra nekünk is szükségünk van, ezzel az ezüstszínű 2 gigás kütyüvel pedig kifejezetten szívesen villognánk.

Persze nem ettünk meszet és tudjuk, hogy attól, hogy férfiaknak szól, akár még mi is megvásárolhatjuk. Csupán a Dior Homme logo árulkodik arról, hogy a termék alapvetően egy férfikollekció része, ám az árából kifolyólag - 295 euró - nem sok esély van arra, hogy háztartásunkban több Dior-drive is megjelenjen. Egészen addig, amíg mondjuk a francia divatcég - az egyenlőség jegyében - az USB-drive női verzióját is piacra dobja majd. Arra vevők leszünk.

(forrás: www.elle.fr)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés