free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Megbélyegzett csajok

HT         Címkék: csajok, hímtag, könnyűvérű, megbélyegzett, válfajok 0 hozzászólás

Az, hogy ki, kit és miért nevez könnyűvérűnek, az neveltetés, szokások és egyéb tapasztalások függvénye. A Hímtag szerint a rossznőségnek is vannak különböző válfajai; íme önálló véleménye.

Valaha szent szajhák is éltek a Földön, az érdekházasságok természetes velejárója volt a kurvázás, és az örömlányság ideális fedőtevékenység volt a kémkedéshez. A prostitúció olyasvalami, ami nem hagyja magát megszüntetni. Manapság kurvának lenni nem túl menő, viszont kurva és kurva között is van különbség. Az is kurva, aki kétezerért, az is kurva, aki nercbundáért, az is kurva, aki tandíjért pucsít. A hivatásos prostituáltakkal most nem foglalkozunk, mert egyrészt a Biblia szerint is inkább bűn a házasságtörés, mint az üzletszerű kéjelgés; másrészt, mert parttalan vitatkozni arról, hogy fizetett nemi erőszak-e prostituálttal szexuális kapcsoltatot létesíteni, illetve civilizált társaságban nem törődünk azzal, hogy ki miből él.

Nagyobb társaság

A ribancság bélyegeÁltalában azokat a csajokat nevezzük lotyónak, luvnyának, szajhának, ribancnak, akik megcsalnak minket, és azokat a csajokat is, akikkel megcsaljuk tartós kapcsolatainkat. A hűségben az a különös, hogy a szívet tesszük meg érte felelősnek. A hűség sohasem lesz a szerelem jövője, mert örök hűség nincs, maximum sírig tartó. A hűség sem nem természetes, sem nem boldogító, bármennyire is szeretnénk, hogy az legyen. Szeretni lehet valakit egy életen át, de szexuális vonzalmat érezni iránta végesvégig aligha. Egy stabil kapcsolatban ér hűnek lenni, és hiba annak ellenére eseti kufircba bonyolódni, hogy tudunk a másik fél párkapcsolatáról. Felőlem az csal meg, vagy lép félre, aki akar, csak ne sérüljön meg senki. Viszont állapotos feleség mellől elszexelni a férjet nem szép dolog. Mondjuk annak a házasságnak sincs túl sok hátra, ahol a leendő apa félrekúr. Annak ellenére, hogy dúl a szinglinizmus a legtöbb pasi megvetően beszél azokról a csajokról, akik könnyen kaphatóak a szexre. Mégis keresik a kegyüket. A legtöbb pasi nem szereti, ha egy csaj is kedvére szexelget. Mégis van az az alkoholszint, ami után keresi azt a nőt, aki kedvére szexelne. Szerintük az a csaj, aki szexuálisan szabad az szajha, mert mindenkinek odaadja magát, de alig várják, hogy ők is megkaphassák egyszer. Ha két pasinak megvolt ugyanaz a csaj, akkor beszélhetünk lyuksógorságról. Ha egy férfi asztaltársaságnál a pasik midegyikének megvolt ugyanaz a csaj, akkor beszélhetünk ribancságról. Ezt tudják a csajok is. De valahogy mégis akad közöttük olyan, aki vállalja a ribancság bélyegét. Szerelem nélkülBár a ribancság közösség és kultúra függő, legtöbben mégis a szerelem nélküli szexelést értik rajta. Viszont szerelem nélkül is ér szexelni. Ha alkalmi szextől vezérelve kiszemelünk valakit egy csaj társaságból, akkor célunk elérése érdekében mihamarabb le kell pattintani az illető barátnőit, mert a nem ribanc csajok nem szeretik, ha ribancsággal vádolják őket. A csajok is viselkednek egymás előtt, ők is megvetik a ribancokat, és kínosan ügyelnek arra, hogy tetteikre mit is szólnak a barátnőik. Ezért az alkalmi szexpartnerjelölt feszélyezettségét csak kettesben lehet elmúlatni. Hölgykoszorúból, mégha érdeklődik is irántunk a kiszemelt, kifejezetten nehéz ágyba vinni a csajt, mert a lányok nem szeretnek ribancnak tűnni egymás előtt.

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés