free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Utcára kerül Versace

Borsa         Címkék: divat, emlékezés, kirakat, milánó, versace 0 hozzászólás

Milánóban a tíz éve meggyilkolt Gianni Versacére emlékeznek. Hogy az akciót pusztán tiszteletből rendezik, abban kételkedünk, de a Versace emlékének szóló programokat szívesen megnéznénk.

Általában dicséretes dolognak tartjuk, ha valakire megemlékeznek és bemutatják a nagyközönségnek, hogy mi mindent alkotott élete során. Milánóban június végétől egész nyáron át tartó, kulturális programsorozat keretein belül emlékeznek a tíz éve elhunyt Gianni Versacére. A részleteket elnézve, nekünk nem egy szimpla tiszteletadásról szól a móka.

Mindkettő Versace, Gianni és Donatella

Sokat ígérő együttműködésHa a Milánói Scala, a város polgármesteri hivatal és Donatella közös terve létrejön, akkor mostantól egész nyáron át, még a vízcsapból is Gianni Versace neve folyik majd Milánóban. Nem mintha a híresség a város szülötte lenne, ám első boltját itt nyitotta meg.Első körben, június 22-én, városszerte - egész pontosan 64 hirdetőpóznára - Versace legismertebb színpadi kosztümjeit plakátolták ki, amit majd egy egy július 15-i Béjart balettelőadás követi majd. Az előadás első felvonásában Donatella Versace exkluzív kosztümkollekciójában lépnek majd a szereplők a színpadra, a másodikban pedig egytől egyig Gianni Versace tervezte jelmezben szerepelnek majd a táncosok, akik híresebb Béjart balettrészleteket adnak majd elő.Versace utcai ingatlanom megosztanám...Ez még semmi, mert a városvezetés - biztos, ami biztos alapon - azt is bejelentette, hogy éppen július 15-én neveznek el hőn szeretett Giannijukról egy teret vagy egy utcát. Zárásként pedig Versace - 60 alkotásból álló - gyűjteményéből készült kiállításnak ad helyet a szeptemberi Fashion Week. A pont az i-re, a Versace-ösztöndíj, melyet Milánó városában most először nyújtanak át majd az arra érdemesnek. A szerencsés nevét, aki három évet tanulhat az Instituto Europeo del Design intézmény falai között, szintén szeptemberben hirdetik ki.Tehát a hírverést valóban nem bízzák a véletlenre. Ez persze minden résztvevőnek hatalmas reklám, a megemlékezés könnylepte érzelemhullámait - amivel az adott hír az eseményt tálalta - épp ezért nem vettük be. Marketinges fogásnak viszont kiváló, és ezzel nem is volt semmi problémánk, egészen addig, amíg - az ötletből tanulva - a budapesti városatyák nem kezdenek a jövőben valami hasonlóba, és nézhetjük majd Budapestet mondjuk Náray kreációkba burkolva.(forrás: www.vogue.fr)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés