free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legszebb bortartó

Borsa         Címkék: bortartó, dizájn, lista, öt, szép 0 hozzászólás

A gazdag kertvárosokban játszódó amerikai filmekből sok mindent irigylünk, de tudjuk, hogy soha nem lesz mexikói bejárónőnk, sem űbertrendi kanapénk. Bortartónk viszont lehet. Lista a legszebbekből.

A gazdag kertvárosokban játszódó amerikai filmekből sok mindent irigylünk. Realisták vagyunk, és tudjuk, soha nem lesz übertrendi kanapénk, antik fésülködőasztalunk sem mexikói bejárónőnk. Nem kell azonban minden álmunkról lemondanunk, a filmekben bemutatott sablonéletek kellékei között akadnak ugyanis megfizethető és beszerezhető dolgok is. A gazdag amerikai alkoholistáknak például mindig van borgyűjteménye, amelyet elegáns bortartóban tartanak a konyhában vagy épp a borospincében. Biztosan te is észrevetted, hogy bár a depressziós főhős folyamatosan iszik, a bortartóból mégsem fogy el a kiváló évjáratú sauvignon blanc sem a pinot noir. Nagyon sokáig kerestük a kifogyhatatlan palacktartót, de végül be kellett látnunk, hogy nem létezik. Keresgélés közben viszont szebbnél szebb borosüvegtartóra akadtunk, összegyűjtöttük a legszebbeket.

Nézegess bortartókat! 

Bali Wine Rack Bali szigetéről a harsány színek, trópusi pálmafák, fűszeres ételek és az azúrkék tenger jut eszünkbe. Ezt a gyönyörű bortartót a kortárs helyi képzőművészet és a bútorok formavilága inspirálta. A kárminpiros hullámok összesen 12 palack kiváló bort rejthetnek négy egymás feletti szinten. Ez a bortartó az igazi ínyencek kiegészítője: nemcsak praktikus, hanem megjelenésében a tulajdonos kiinomult ízlése is benne van. Mint egy modern szobor.

Csapágyak

Fali ékszer - BlomusEbbe a szupertrendi acél bortartóba azonnal beleszerettünk. Az ívelt vonalak, a letisztult forma, igazán elegáns darab. falra akasztható és akár nyolc üveg bort is beleilleszthetsz. Nem csak a konyhában vagy a kamrában látnánk szívesen, szerintünk a nappali falán is jól mutat.

Buborékrendszer

Cha Cha wine rackA Cha Cha palacktartó műanyagból készült, többféle színben is kapható. A tökéletesen egymásba illeszkedő elmeket bárhogyan variálhatod, az eredmény egy színes, organikus buborékrendszer lesz, melyben számos palackot tarthatsz. Igazi cha-cha fílinget adó bortartó megrendelhető habókos borfogyasztóknak.

Szalag

Echelon modular wine rackAmikor bortartókat vadásztunk az interneten még nem sejtettük, hogy ennyire divatosak az egymásba kapcsolható rendszerek. Aztán rájöttünk, miért van ez így. Ha az ember rákap a finom borokra egyre többet és többet akar, a gyártónak pdig nem érdeke, hogy meglévő bortató állványunkat újabbra/nagyobbra cseréljük. Így aztán bármikor kiegészíthető, továbbépíthető az Echelon palacktartó is. A kis konyhákba is könnyen elhelyezhető rendszer segítségével minimális helyen tárolhatod az üvegeket. Hat palack fér el benne, a kapacitást pedig bármikor növelheted ha vásárolsz mégegyet és egyszerűen mellé vagy ráhelyezed. Mintha legóznál.

Amőba

A kirakós: Puzzle wine rackÚjra divatos a műanyag. Szupertrendi olasz designbútoraid mellé jó kiegészítő lehet ez a különlegesen formatervezett - és már meg sem említjük - egymásba kapcsolható üvegtartó rendszer. Az egyes elmeket úgy variálhatod, ahogy kedved tartja. Mindig is szerettünk volna olyan kirakós játékkal játszani, ahol mindegy, melyik elmet hová helyezed, mindenképpen megkapod a képet a végén. Pláne, ha alkohol is van a dologban. Ezt a puzzle-t akár szalonspiccesen is bátran kirakhatod. Ha egyszer veszünk majd ilyesmit, nem aprózzuk el a dolgot: az egész falunkat beborítanánk vele.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés