free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Bicajos gésák

Borsa         Címkék: bicikli, japán, kellék, maszk, újítás 0 hozzászólás

Itthon szerencsére csak a biciklizéshez kényszerülünk maszkot hordani, Japánban viszont már a mindennapi élet elengedhetetlen kelléke. Kézenfekvő volt, hogy újítanak majd. Így is tettek.

Szeretünk biciklizni, de nyáron, a zsúfolt városi közlekedésben, ha a forgalom és a meleg nem is, de a szmog simán eltántoríthat bennünket ettől. Tudjuk, hogy a megoldás a biciklis maszkok használata lenne, de ezek túl unalmasak, és nem hogy motiválnának a bringázásra, csak jobban eltántorítanak bennünket. Jó, kissé túlzásba estünk, de az itthon kapható maszkok tényleg roppant egyszerű kivitelezéssel bírnak. Nem úgy, mint az új, japán maszkok.

Az biztos, hogy egyediek

Keleti őrületA keleti ország lakói az európai szemnek, annyira egyformák, hogy szerintünk teljesen kézenfekvő ötlet, hogy a japán dizájnerek az egységes képbe - rengetegen hordanak a szmog ellen maszkokat, ugyanolyan maszkokat - egy kis egyediséget csempésszenek. Persze nem biztos, hogy ez az oka annak, hogy vicces állatpofát formázó biciklis maszkokat alkottak a keleti szakemberek.Állati viseletA maszkoknak köszönhetően hordhatnak oroszlán-, fóka- vagy tigrispofát, és ha már japán gyártmányról van szó, az ország emblematikus alakjainak, a gésáknak az arcát formázó maszkokat is viselhetnek. Úgy tudjuk, hogy az egyedi maszkok nyolc euróért hamarosan az interneten is beszerezhetőek lesznek, de eddig még - sajnos - nem találtuk a megrendelésre szolgáló webhelyet.(forrás: www.elle.fr)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés