free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Roberto Cavalli a H&M-nél

Borsa         Címkék: divat, h&m, robertocavalli, ruha, tervező 0 hozzászólás

Novembertől nem csak a milliomosok, hanem akár mi is viselhetünk Roberto Cavalli által tervezett ruhákat. A neves divattervező ugyanis egy kollekció erejéig leszerződött a H&M-mel. Spórolás, csajok!

A H&M-nél már megszokottnak számít, hogy az alap kollekcióik mellett időről időre egy-egy neves divattervező vagy celeb kollekcióját is forgalomba hozzák. Kaphatóak voltak már például Stella McCartney által kreált ruhák és kiegészítők, két szezonnyi, Madonna nevével fémjelzett kollekció, jelenleg pedig Kylie Minogue strandkollekciója az aktuális. Úgy tűnik, a jövőben is számíthatunk hasonló dologra, ugyanis a cég a napokban Roberto Cavallival írt alá megállapodást.

Cavalli és Margareta van den Bosch, a H&M arculattervezője

A tömegeknek

A 66 éves olasz divatdiktátor eddig egyértelműen luxus kategóriájú és emiatt csak egy szűkebb réteg számára elérhető cuccokat tervezett, ám ezzel a mostani lépésével nyilvánvalóan a tömegek felé nyit."Szeretem a szabadságot és a kihívásokat: ledönteni az akadályokat, különféle irányokba kísérletezni. Ezt jelenti számomra a H&M" - nyilatkozta Cavalli egy angol lapnak.

A "Roberto Cavalli at H&M" névre keresztelt, limitált szériás kollekció huszonöt női és húsz férfi ruhadarabot tartalmaz majd, a hozzájuk passzoló fehérneműkel és kiegészítőkkel. A kollekció várhatóan 2007 november 8-tól lesz kapható világszerte.

(forrás: fashionising.com)Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés