free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Bársony tornacipők

Borsa         Címkék: bársony, divat, kényelmes, női, tornacipő 0 hozzászólás

A gumitalpú tornacipőt annak ellenére szeretjük és hordjuk, hogy nem az a kifejezetten nőies viselet, de kényelmes és jól is mutat. Egy brit cipőtervező most azonban elkészítette a nőcis verzióját.

Manapság nagyon divatosak a gumitalpú, vászon tornacipők, például a Converse All Star és annak jobban vagy kevésbé sikerült utánzatai. Bár főleg a tinédzserek körében számít szinte kötelező darabnak, azért - leszámítva a halálfejes mintával ékesített változatokat - egyáltalán nem ciki ilyet hordani húsz fölött sem, sőt. Mi is szeretjük, hiszen kényelmes és a maga módján stílusos viselet. Maximum az lehet ellene a kifogás, hogy nem éppen nőies. Ám most Emma Hope, egy ismert brit cipőtervező, kifejezetten nőcis tornacipő-kollekcióval jelentkezett...

Nézegess bársonycuccokat!

Cipő és táska

Emma Hope legújabb kollekciójában találhatók magas szárú, félcipős, papucsos, sőt, balerina jellegű tornacipők is. Különlegességük nem is a formában, hanem az anyagban rejlik, a tervezőnő ugyanis vászon helyett bársonyt illetve apró flittereket használt. A lábbelik fehér, rózsaszín, bordó, kék, zöld, barna, ezüst valamit arany színekben, illetve különféle állatbőröket imitáló mintával is kaphatóak.

Ráadásul arról az aranyszabályról sem kell lemondanunk, hogy a cipő és a táska passzoljon egymáshoz, hiszen a cipőkhöz szintén bársonyból készült táskakollekció is tartozik. Persze az ilyesfajta eleganciának megvan az ára, a cipők ára 180 fonttól, a táskáké 400 fonttól indul. Akit ez nem riaszt el, az megrendelheti őket online, az emmahope.com weboldalról.

(forrás: thecoolhunter.net)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés