free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Demokratikus topless

HT         Címkék: demokratikus, hímtag, mellek, monokini, topless 0 hozzászólás

A monokini a demokratikus topless. Állítólag a monokini erkölcsös, a topless meg erkölcstelen, pedig a két félmeztelenkedési módszer édestestvérek. Hímtagunk a női mellek felszabadításáért küzd.

Az a szerencse, hogy monokiniben nem csak a revücelebek, hanem mindenki mutogathatja a mellét nem sértve azzal a köz szemérmét. A monokini legális, bár helyrajzilag korlátozott, elsősorban a strand a monokinizés helyszíne. A toplesst pedig az arra rendszeresített szórakozóhelyeken találhatja meg az aziránt érdeklődő. Természetesen ér bámulni a monokinis csajok melleit, hiszen láthatjuk őket. A műmelles csajok imádják a monokinit. Feszítenek büszkeségükben, olyan boldognak tűnnek, és hálásak a méltató pillantásokért. A legtöbb csaj a bikinivonalmentességért napozik felsőrész nélkül. Pedig legalább olyan izgalmas a bikini vonala egy csaj mellén, mint egy barnára sült cici.

Bár a monokini kifejezés az osztrák származású Rudi Gemreich szándékos szóferdítésének eredménye 1964-ből, de a topless úttörője mégiscsak Josephine Baker revüsztár volt. Az afro-amerikai művésznő fellépett Budapesten is az 1930-as évek elején. Kedvéért csak úgy özönlöttek a népek Berlinből, Prágából, Bécsből Zerkovitz Béla Royal Orfeumába. Zerkovitz slágert is írt Baker kisasszonynak a Gyere Jozefin címűt. Abban a korban, amikor hazánk unatkozó nagynemesei Afrikában kódorogtak felfedezőexpedíciókon és a népük meg éhezett, igen egzotikus szenzáció volt Baker kisasszony melleit elfedetlenül látni egy nyilvános szórakozóhelyen. A művésznő tánca így zene nélkül is eszeveszett módon korszerű. Manapság kellő mennyiségű alkohol elfogyasztása után tízből tíz csaj így táncol. Ide jutottunk. Ami polgárpukkasztó és egyben szexuálisan ingerlő volt a világháború és a forradalmak okozta gazdasági világválság túlélőinek egy mulatóban - amikor világszerte úgy vélekedtek, hogy a ruhátlanság csak a primitíveknél fordulhat elő, mert aki ruhátlan az csóró, vagy kurva -, az manapság megszokott. Köszönjük neked Josephine.

Az elmúlt hetven évben már nem csak az orfeumokban és a strandokon láthatunk félmeztelen nőket, hanem az élet számos területére belopóztak a női mellek. Meztelen mellű nők vannak mindenütt. Például a reklámokban,

a dj pult mögött,

a koncertarénákban,

és a boxmérkőzéseken.

Mint mindenben az USA élenjár a fedetlen keblek egyenjogúsításában is. A topfreedom nevű mozgalom a nők azon jogáért küzd, hogy a nők járhassanak félpucéran a nyilvános helyeken is. Mindenki emlékszik arra, hogy Janet Jackson provokációját még elutasították az amerikaiak, mert a női mellbimbó nyilvános láthatóságát általában továbbra sem engedik. Az EU-s Merkel jobb fej, szerinte a sajtószabadságba belefér, ha mellileg meghekkelik. Nálunk a hímek félmeztelensége kevesebbeket riaszt, bár egy szőröshátú izzadt példány érthető zavart okoz egy tömött villamoson. Nálunk a pasik nem szemérmetlenek, ha félmeztelenül viselik el a városi hőséget. Kedves hazai illetékesek, akik a női kebel felszabadításáért küzdötök. Szimpátiám töretlen az ügyetek iránt. Ki az utcára a félmeztelen csajokkal.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés