free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Üss Chanellel!

Borsa         Címkék: chanel, divat, divatház, elegáns, tenisz 0 hozzászólás

A Chanel divatház a rendszeresen teniszező csajokra is gondol, ezen belül is azokra, akik a pályán is szuperelegánsan szeretnének meccselni. Nekik szánják a dupla C-s logóval ellátott teniszütőket.

A tenisz manapság már nem számít úri sportnak, de ettől még, aki nagyon ügyel a részletekre, az alaposan megadhatja a módját. Mondjuk azzal, ha vásárol magának egy Chanel teniszütőt...

Elegáns és profi

Az elegáns, fekete-fehér, Chanel-logóval és virágmintával díszített ütő hölgyeknek készült. De nem csak a külseje, hanem a minősége is professzionális: csúcskategóriás, szuperkönnyű anyagból készült. Az ütőhöz persze, jobb körökben, a hozzá illő, azonos márkájú teniszruha és teniszcipő viselése ajánlott.

A rózsa már túlzás

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy a Chanel sporteszközt dob piacra, ugyanis léteznek például szintén a dupla C-s logóval ellátott amerikai futball- és golflabdáik, pingpongütőik, valamint síléceik is.

A teniszütő ára 255 dollár és a tervek szerint hamarosan világszerte kapható lesz.. (forrás: trendvadász)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés