free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Grease-stílus a Pradától

Borsa         Címkék: divat, grease, kollekció, prada, tervező 0 hozzászólás

A Prada tervezői legújabb kollekciójuk megalkotásakor ahhoz a stílusirányzathoz nyúltak vissza, amit leginkább a Grease című filmből ismerhetünk. Nem kizárt, hogy ezzel újabb divatlavinát indítanak el.

A mai huszonéves korosztálytól felfelé valószínűleg szinte mindenki emlékszik a Grease című filmre. Igen, abban volt Travolta meg Olivia Newton John, a fodrászangyal meg a végén az az autóverseny... Aranyos, bár kissé bugyuta történet volt, amit viszont határozottan feldobtak a dalok meg a kosztümök. Stílusban ez utóbbiak köszönnek vissza a napokban bemutatott Prada Resort 2008 kollekcióban.

Romantikus, jókislányosA többnyire óriás virágmintás vagy aprópöttyös anyagokból készült kollekcióban jellemzők a hatalmas szoknyák és a laza, háromnegyedes nadrágok, ám felül minden darab szigorúan, magasan, nyakban záródik, dekoltált felsőrész még elvétve sem akad. Bájos, romantikus, amolyan jókislányosan nőcis cuccok ezek. És amit még fontos megjegyezni, hogy ezekhez a ruhákhoz bizony platformcipő dukál.

Nézegess ruhákat!

Bár ez a kollekció nyilván nem abban az árfekvésben lesz kapható, amit bárki megengedhet magának, de szinte biztosra vehető, hogy a tömegigényekre termelő divatcégek idejében elkezdik majd másolni ezt a stílust is…

(forrás: trendvadász)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés